Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Aralık 2008, 21:14   #2
Çevrimdışı
Shadow
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Başıma bir olay geldi..




Osmanli 600 yil dayanmasaydi, belki Türkiye diye bir ülke olmayabilirdi. Osmanli 600 yil dayandi fakat Mustafa Kemal ATATÜRK olmasaydi, yine Türkiye diye bir ülke olmayabilirdi. Bu konuyla ilgili verdigin cevap mantikli olmasina ragmen yersiz olmus bence, daha dogrusu soruyu soran kisinin senden almayi bekledigi cevabin bu olmadigi bariz ortada diyebilirim. Yani sonucta Mustafa Kemal ATATÜRK sana ne ifade ediyor gibi bir soruyla karsi karsiya kalmissin, daha acik bir cevap verebilirdin.

Hz. Muhammed (s.a.v) icin ise verdigin cevaba kesinlikle katiliyorum, yerinde olsaydim bende sanirim o sekilde bir cevap verirdim. Cünkü o, yukarida bahsettigimiz iki kisiden cok farkli biri.

Sonuc itibariyle, ilk olarak sorulan soruya senin verdigin cevap, ikinci olarak ise yasli amcanin sormus oldugu soru biraz yersiz olmus. Yersiz lafimi kötü olarak algilamayacagini düsünüyorum, söylediklerin bana göre yanlis degil fakat (hatta ilk soruya verdigin cevapla ilgili olarak ben Fatih Sultan Mehmet daha agir basiyor derdim.) sorulan soruyla alakasiz bir cevap gibi geldi bana.

Paylasimin icin tesekkürler bu arada.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet