2008'in Son logu
<KaoS> nabıyon
<Thief> noel babanın süpürgeli cadıdan intikamını izliyorum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<KaoS> Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D
<KaoS> bu nuel baba beline sağlam adam Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<Thief> nuel deil noel
<KaoS> senden kaptım okundugu gibi yazıyorum
<Thief> he Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<Thief> nick = nik - topic = topik = confaranceroom = konferansrum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D
<KaoS> askldjıasdıos
<KaoS> apsjdas asdAS Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D:
<Thief> hem bizim noel babayla işimiz yok
<Thief> biz müslümanız müslüman ülkelere
<Thief> nasrettin hoca hediye dağıtacak Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<KaoS> apsokdopasd Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D:
-
<jazy> noel babayı bekleyişemi gectin
<Thief> la bizde soba borusu yokki doğal gaz var nasıl gelcek adam Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<jazy> başka bişe bulması lazım
<Thief> doğal gaz çıktı mertlik bozuldu
<jazy> aynen Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<Thief> nese iyi crısmıslar Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D
-
<jazy> Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D:ASD:AS Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<Thief> neyse seneye görüşürüz
<jazy> oha
<Thief> yarın lan 2009 'da Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<jazy> Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D
<jazy> Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. DDDDDDDD
Konu Thief tarafından (01 Ocak 2009 Saat 01:52 ) değiştirilmiştir.
|