Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Ocak 2009, 23:11   #10
Çevrimdışı
Diablo
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Adwords Hata Veriyor.




feaRneveR Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
GemLikLi saol dostum fakat senin modulu kurunca da server kapanıyor kendiliğnden ? Anlamadım

büyük ihtimal kurulu chansno modulden veya türkçe çeviricilerin tabiriyle rapor.c bilgi.c adında geçer.bu modul kurulu ise kaldırıp tekrar denemen gerekir.

5on3r Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Modulunde Bozuk Olaßılır Unrealınde.
Unreal3.2.7 Cıkaralım en Kotu Surumlerden Bırıdır . ßenım Şahsi Gorusum . ßence Unreal3.2.3 Kurup Aynı Modulu Kurarsan Calısma Ihtımalı Vardır . ama oto Kurulum Adreslerı de var 1 tıkla Modul fılan Bırakmıor Hepsını Kuruor kendı Sen Sadece BakIorsun
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bu arkadaş unrealden çok anlıyorki bu kadar emin konuşuyor.her ne program olursa olsun yeni bir version cıkarıyorsa eskisinde eksilik olduğunu anladığından ve yeniliklerden dolayı kullanıcıların faydalanmasını sağlamak amacıyla çıkarırlar.

Günümüzde her eline 30 tl geçen birileri anlamadan etmeden sunucu açıyor ve sonrasını herkes biliyor.Shell işi yapan kişilerde eskiden kalma Unreal3.2.3 versionunu forumlardan editleyip bu gibi yeni arkadaslara kuruyorlar.Neden 3.2.3 ? bana göre struct ve extern lerin angrywolf'un modullerine uygun olmasından dolayı ve bu modullerinden yeni versiona göre güncel olmamasından dolayı herkes bu versionu kullanmaktadır. 29 Aralık 2008 tarihinde 3.2.8 versionu rc1(Release Candidate 1) olarak teste sunuldu yakın zamanda stable olarak olarak sürüme sunulacak.eğer yeni sürümler kullanmak isteyipde modullerden dolayı hata alıyorsanız bu başlık altında modulu ve hangi unrealircd versionun hata verdiğini belirtirseniz elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım.

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

Konu Diablo tarafından (04 Ocak 2009 Saat 23:30 ) değiştirilmiştir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet