Cevap: SunShine'a Kafayı Yedirttim
| Alıntı: | Thief - Allahım kadın saça taktı! SunShine - Hayır Allahım asıl saça takan o! | Siritmaya ßasladigim An Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
| Alıntı: | Thief - Saçını topuz mu yaptın dedim? SunShine - Hayır kesinlikle hayır! Öyle söylemedin.Yüzündeki son derece ekşi bir ifadeyle hatta belki biraz iğrentiyle karışık "sen saçına bir şey mi yaptın" dedin! Cümlenin yapısına dikkatinizi çekmek isterim.Sen saçına bir şey mi yaptın! Saçımdan mı bahsediyorsun annenden mi belli değil...Yani geçen gün yanıma gelip "sen anneme bir şey mi söyledin,içeride ağlıyor da" dediğinde beliren bir ifade vardı yüzünde...işte beni asıl delirten de bu oldu zaten' Thief - Hastasın sen... | Kahkaha attigim An Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
| Alıntı: | Thief - Ne gibi? SunShine - Ne bileyim mesela "başka bir kadın var","başka bir erkek var",ya da "son seçimde mhp'ye oy verdim" gibi...Bu kadar oy aldıklarına göre birimiz vermiş işte! Thief - Bu o kadar kötü mü yani! Ben zaten bahçeli bir devletimiz olsun istemişimdir. SunShine - Bu espriye güldüğümü farzedelim. Thief - Sen hastasın. SunShine - Sanırım aynı serviste yatacağız. | Iflas ßayragini cektim , Thief kazandin Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ Rakı geçmişe, bira şimdiye, şarap geleceğe içilir.. |