|
Alıntı: |
Thief - Allahım kadın saça taktı! SunShine - Hayır Allahım asıl saça takan o! Thief - Ben saça falan takmadım! SunShine - Vaay...ve erkek sesini yükseltmesi gereken anın geldiğini düşündü!! Thief - Ben bağırmıyorum! SunShine - Özür dilerim seni ben zannettim! Thief -Beni tahrik etmeye mi çalışıyorsun? SunShine - Hayır ben tahrik etmek falan istemiyorum.Bu tartışmayı ben başlatmadım zaten! Thief - Hangi tartışmayı hayatım,biz tartışıyormuyuz? SunShine - Evet...Üstelik tartışmaya başlayalı epey oldu.Şu anda tahmin ediyorum üçüncü sayfanın ortasındayız. Thief - Peki konumuz ne? SunShine - Genel olarak "bir kocanın karısının özgüvenini yok etmeye yönelik ustaca iğnelemelerine karşı alınması gereken önlemler bienali" diyebiliriz. Thief - Ne iğnelemesi kadın? SunShine - Kadın mı? İşte! Erkek içindeki Osmanlı dönemi hasretini dışarı vurdu.Devam et,seni dinliyorum ERKEK! |
|
Alıntı: |
Thief - Sen 37 yaşındasın. SunShine - Ben 33 yaşındayım! Thief - Ama yaşıtların 37 yaşında. |
33 Yaşında Ama Yaşıtları 37
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.