Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Ağustos 2005, 23:24   #9
SeRSeRi_CoCuK_
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Şifre Kırma

ben mynet 6 sendir takılıyorum yaşım daha 17 Rumzumda SeRSeRi_CoCuK Ben Mynete 10 Kişinin nick Şifresini Bir Günde Kırdım kanal larını kırdım Nasıl Kırdın Diye Sorar Sanız Size Acıklayayım artık anlarmısınız bilemem
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Önce likle bitane site acacaksın O sitenin İçinede trojen Katacan Ve O siteyide Yahondaki E Posta adresinle Yönlendirecen O siteye Tıklayan kişinin bulundugu bilgisayara trojenler giriyor Tabi Onun Bilgisayaarına Girdigini Nerden Anlıyacaksın yaho Adresini acacaksın zaten Otomatik yaho Na Gelir tıklamışa Hangi Sitelere girdigini Hata Ne yazdıgı bile Otomatik Senin Yahoya Geliyor . Tabi Bu Siteyi Nasıl Karşında Kine Tıklatıracaksan Artık Orasını Sen Bul
Benin tıklatırma Bahanem Mynet Tek Script girişi
milete Tıklıyordu Tabi Kırdıgım rumuzlarıda Söyleye Bilrim Hata Msn adreslerini De KaRiZMa_PReNS , B_L_A_D_e , THe_MATRIX Hata ,cogu kanalda Kırdım
Ama ben isterimki bukadar Ugraşmadan Kıra bilmek komut İle Kıra bilmek Tek tuşla Kıra Bilmek Benim Yaptıgım Teknik İle Cok Zaman alıyor Neyse Eyer Böyl Bir komut Bulursanız veya varsa E Posta Adresimi Yolarsanız sevinirim...
e mail adreslerimi alta yazmışım

veya

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan