Konu: Roportaj : X
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Ocak 2009, 01:00   #2
basbeLasi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Roportaj : X

şimdi her iki tarafta arkadasım doStum ikisininde kendiLerıne göre hakLı ve ya haksız yerleri var diye duşuneceğiz . iLk olarak sunu demek isterım evet bu sunucuLar suyLa caLışmıyor beLLi biR maddiyat karsılıgı calışmaktalar bunu içinde oLanLar biLir taby ki. şimdi kanaL satis, link, oper -ircop ucrtLi tmm mutLaqa bu sunucu masrafLarını bir yerLerden çıkaracak kanaL satis link olayı normaL ama Su paraLı oper - ircop oLayı çoğu soyLe.net teki arkadasLarı sıkmaktadır. Nedeni oper yada ircop qelıyor (paralı oLanlar taby) karsıdaki kişiye sanki çok ustunluğu varmış gibi konusmaLarı yada karsıdakını kuçumsemeLeri bunLarı kımse istemez ama birkere oLdu ben Cetsohbet nickLi arkadasımızLa konustum oda paraLı oper - ircop oLayına karsı ama eLinde yapabiLecek bişiyi yok cunku sunucu maddiyatLa dönuyor onun için burdaki arkadaslarımızada kendi hak verıyor biLiorum umarım en kısa zamanda eski düzeni oturtacakLar ve buyuk yukseLiş yapıcaklar artık siteleri SoyLe haric cezadan kurtuLdu caLışmaları qece gunduz Surmekte .. Wamp arkadasımada Sunları soylemek istıyorum Senınde haklı yerlerın çok, biliyorum ki soyLede bişiLer yapmaktasın ama yakında istediğin yerlere uLasacaksın şimdiLik bu kadar basarıLar...

Kaybetmekten korkumuz yok, Gitmek isteyen Koşsun...

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver