Konu: Roportaj : X
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Ocak 2009, 09:41   #7
ArresT
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Roportaj : X

söyleye bir şeyler söyleye söyleye bir hal oldunuz
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Öncelikle Söyleye hiç takılmadım, sadece bir kaç kere Crypthon'un özel işleri için girip çıkmışlığım vardır. oradan kimseyi de tanımam. X ile tek ortak yanım "konya" ve ortak tanıdıklarımız.. kendisini tanımam.

ANCAK; adamların kullandıkları kodlamalara bakarsanız hepsi lisanslı kodlamalar, mesela X'in belirttiği webauth modül; [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] fiyatına bakabilirsiniz. Bunu yapmasının sebebi; insanların daha rahat chat yapabilmeleri..

O zaman şu soruyu soralım; Operler ve Oplar paralı olamaz mı?
Şahsi kanaatim BAL GİBİ olur. Bu arkadaş boşu boşuna bu servera para harcamıyor. Sizde azcık para harcayın.

Diyebilirsiniz ki; X Serverı neden paralı yapmıyor, o adam kazma mıdır ki para harcıyor..? O adamlarda zaten reklamlardan adwords'lerden cart'tan curt'tan kazanıyor. Ayrıca para alamadığı oper ve adminleri olduğu için; yönetme duygusunu daha az yaşıyor
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Sonuç olarak; O kadar büyük serverda iş yaptım olaylara bakış açım şu; büyük server da yönetimde olma isteği, yönetimsel ego tatminidir başka bir şey değil
sizde ödeyin paranızı.. sizde tatmin olun

Zamanında ismi önemli değil bir serverda; srcmaster sayesinde bir yetki kaptığımda görmüştüm.. SSH'da spamfilter eklemekten başka iş çıkarmıyorlardı bize.

söyle.. hadi durmak yok.. yola devam bakayım

Konu ArresT tarafından (20 Ocak 2009 Saat 16:31 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver