|
cetsohbet Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Hadi isine bak hadi yedin lafi oturdun o kadar delikanliysan ver sunucudaki nickini Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ? Yoksa Nickin M ile baslayip r harfi ile biten bir nickmi kamil seni Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Sende bılıyorsun butun acıklarını yuzune vuranın kım oldugunu
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sana tekrarlıyorum sen git abın gelsın
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bana ufaklık demıssın ya en cok ona guldum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Abini beklıyorum senın ne oldugun bellı deıl
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. He yazdıklarıma cevap veremıyorsun eveleyip gevelıyorsun camur atıyorsun ya acaip komik bi hale dusuyorsun
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Yanlıs anlamada ben helper olmak ıstedıkten sonra bana sunucu cok ama sen 0 user olarak gelsen ne yaparsın onu bılemıyorum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.