Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Ocak 2009, 00:07   #19
Çevrimdışı
Diablo
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Telnete Girmeden Oper Yazmak!




EceLMeriC Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- Buyur benim dedigin, nononoaction.c ve benim dagittigim modul.
- Sky-Dancer sohbet.net'e kurdugu siralikanallistesi degil siraligiris modulu sohbet ve muhabbet /module cektiginde hala ve hala sky-dancer yazar ben ismini cismini degistirmedim. Lutfen degistirdigimi one surdugun link,sunucu vb. bana gosterirsen memlun olurum. Benden bir cok kisi modulu istedi, verdigim cevap: sayibinden isteyin ki, sayibinden istediler ve sayibide verdi. Tekrardan sayibi 'Sky-Dancer' sohbet.net 'e gelip sirali girisi modulunu guncelledi ve kanallari conf'dan okuttu, peki isim degisse yada kodlamalari degistirsek tekrardan gelip bize yardim edermi.?

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
/module -irc.sohbet.net- *** SiraliGiris2 (Kanal Oto Girisleri - By Sky-Dancer) [3RD] -irc.muhabbet.net- *** SiraliGiris - v1 (Kanal Oto Girisleri Sky-Dancer) [3RD]


şimdi benim kastım burdaki verdiğin modul değil başkasıydı reklam olmasın ama adres verecem birde bendeki modulu koyacam ne demek istediğimi anlarsın eminim.

Sky-Dancer'in modulunede gelincede kendisinin cevap vermesi daha mantıklı olur düşüncesindeyim çünkü onu yine savunurum kişiliğine ve özgüvenirliğine karşı fakat bazı şahıs(lar) tarafından yanlış anlaşıldığım için eğer okursa kendisi cevap vermesi daha mantıklı olur.


Konu Diablo tarafından (16 Şubat 2012 Saat 00:31 ) değiştirilmiştir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat