Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Ocak 2009, 19:39   #1
Çevrimdışı
Hayat
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Oper Script Diyalog ile Beni Hatırla addon isteği.




Arkadaşlar merhaba Oper scriptime şöyle bir yenilik eklemeyi düşünüyorum açıkcası pek fikir yürütemedim yardımcı olursanız sevinirim.

Şimdi oper login diyalogu olacak resimdeki örnek gibi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Şimdi arkadaşlar resim koydum daha anlaşılır olsun diye. bu diyaloga girilecek bilgileri alias olarak ya da remote.ini dosyasına yazdırarak çözülebilir diye düşünüyorum. üç adet buton var ilk butonda kullanıcı bilgilerini girdikten sonra tamam dediğinde girdiği bilgilere göre bir defaya mahsus (hatırlanmadan) eylem gerçekleşecek.

Üçüncü butonda kullanıcı bilgilerini girdikten sonra bilgiler scripte kayıt olacak ve kullanıcı her scriptini açıp servera bağlan dediğinde eylemler otomatik gerçekleşecek.

İkinci butonda ise her açılışta otomatik gerçekleşen eylemler istenildiğinde iptal edilebilecek.

Diğer yaptırımlar pencresinde ise. kullanıcı herhangi bir kodu alias sayesinde değerlendirecek. Örn : o kutucuğa /Join Help yazdığında bu eylem hatırlanacak ve gerçekleşecek. (En kötü ihtimalle diğer yaptırımlar bölümü iptal edilebilir çok gerekli değil. )

Kusura bakmayın biraz zahmetli gibi ama günlerdir aklımı kurcalıyor hiç bir fikir yürütemedim. Eğer böyle bir addon koyulursa ortaya hepimiz faydalanırız diye ümit ediyorum.

Not : Hatırlama olayı Scriptin bağlantısı serverden kesildiğinde ve yeniden bağlandığında değil, mircten komple çıkıldığında da yeniden girince hatırlayacak. Konu anlaşılır değil ise daha ayrıntılı bilgi verebilirim.

Teşekkürler.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat