Konu: radyo
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Şubat 2009, 14:36   #4
Çevrimdışı
LQndRA
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: radyo




yapilacak is radyo kanalinda yayin olup olmadigini belirten bot'un kanala gonderdigi mesaji algilayacak ve bu mesaj neticesinde sarki listesini harekete gecirecek bir code.

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on*:TEXT:*Radyo*yayinimiza*DJ*degisikligi*sebebi*ile*ara*verdik*lutfen*bir*sure*bekleyiniz*:#: { if ($nick == Radyobot) { //run $mircdir\a.m3u } }

burada Radyobot kanala mesaji gonderdigi anda onceden olusturdugunuz sarki listesi calmaya baslayacaktir.burada sarki listesinin ismi a.m3u sizler degistirebilirsiniz.bu sarki listesini mircdir clasorunun oraya atiyorsunuz.

yayini oto aldiginizda ve pc basinda olmadiginizda, kanala gelen baska bir dj'nin yayini alabilmesi icinde, forumda bulunan prokapat code'si ile !yayinbirak komutu ile yayini devredebilirsiniz.

asil istenene gelince:hosting'den kanala sokacaginiz Mirc Bot dj olmadiginda surekli yayin yapsin diyorsaniz.ayni sekilde code'yi Mirc bot'un icine atiyorsunuz.sarki listesi olusturuyorsunuz.

yayin winamp araciligi ile yapildigi icin,yayin yapilmadigi anlarda sahis winamp'tan baska parcalar dinlerse liste bozulur ve calmaz.bu yuzden, Radyobot kanala mesaji gonderdigi anda bir klasor icerisindeki sarkilar oto olarak winamp'a atilsa ve yayina baslansa daha saglikli olur.bu konuda yardimci olacak coder'ler cikacaktir.


Konu LQndRA tarafından (04 Şubat 2009 Saat 14:45 ) değiştirilmiştir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet