Cevap: yazı şekli
hocam boş bir scriptte denedim zaten mirc in düşük version u sanırım ondan oluyor neyaplım son olarak bir fikir veya yardımcı olursan bi zahmet
on *:input:*: { if $left($1,1) != / && !$ctrlenter && !$inpaste { var %/ = 1,%= = $numtok($1-,32),%: | while %/ <= %= { var %: = $addtok(%:,$+($upper($left($gettok($1-,%/,32),1)),$right($gettok($1-,%/,32),-1)),32) | inc %/ | haltdef } | say %: } }
bu kod isteidğim gibi kodu yazan: L4 ben bu kod'a l harfini büyük L yazmasını istiyorum bir yardım pls
______________________________________ Çekil uleynnn Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ________________________ Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Konu Selim01 tarafından (04 Şubat 2009 Saat 17:48 ) değiştirilmiştir.
|