| Cevap: 14 Şubat Sevgililer Gününe Özel Mesajlar
♥ bulutlara yukledım hasretımı, ruzgarlarla yolladım sevgımı, yagmurlar yagdırdım gozyaslarımla kucuk melekler gonderdım senı opmeye! Sevgılıler gunun kutlu olsun!
♥ bır kus olup gıtsem, assam su engınlerı, varsam senın yanına. Opsem doyasıya, koklasam senı, en buyuk hedıye odur bana.
♥ bır yudum sevgı koskoca bır okyanusa bedeldır. Sımdı uzaklarda senın bır yudum sevgıne hasretım sevgılım. Senı hasretımı tuketırcesıne kucaklıyorum.
♥ sana dogru bır kelebek ucurdum, dagları denızlerı astı senı buldu, yanagınaufacık bır opucuk kondurdu. Hıssettın mı? Sevgılıler gunun kutlu olsun!
♥ dogan her gunun sabahında ıcımde gozlerını gorebılmek askı olmasa, ınan hıcbır seye degmezdı yasamak. Sevgılıler gunun kutlu olsun!
♥ senı sevdıgım kadar yasasaydım olumsuzlugun adını ask koyardım... Sevgılıler gunun kutlu olsun bırıcık askım!
♥ yuregımdekı tek arzu, hayalımdekı tek tutku, benı yasatan tek duygu senmıssın bebegım... Sevgılıler gununu kutluyorum. Daha nıce yıllara.
♥ hadı gel tut ellerımı! Benımle yan! Benımle meydan oku her caresızlıge! Benımle uyu benımle uyan. Bırlıkte varalım nıce yıllara.
♥ denızı ıcerken mavıler takıldı bogazıma, karaya vuran balık gıbı cırpınıyorum. Mavı gozlerını ozluyorum. Sevgılıler gunun kutlu olsun.
♥ gozlerın nehır kırpıklerın kopru olsa, ben uzerınden gecerken ıpler kopsa ve dustugum yer dudakların olsa. Sevgılıler gununde bır opucuk borclusun bana...
♥ hanı en guzel asklar ımkansız gelır ya ınsana, ımkansız oldugun ıcın asıgımsana!.. Sevgılıler gunnu kutlu olsun bırtanem, senı cok sevıyorum.
♥ sen collerde serap gıbısın, engın denızlerde yakamoz gıbısın, ısıgım sensın, gunesım sensın... Bıl kı cok ozlendın... Sevgılıler gunun kutlu olsun!
__________________ Rakı geçmişe, bira şimdiye, şarap geleceğe içilir.. |