Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Şubat 2009, 16:35   #11
Çevrimdışı
KingmorgaN
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Haftanın Polemiği <3> mIRCTurk.com [2009]




Altuğ un harcamadığı insan mı kaldı? Shadow , Cem , Kan bunlar İşlerini En iyi ve Eksiksiz Yapan mtde parmakla gösterilcek kadar az olan kişilerdi. Bunları bir anda harcamak resmen *Salaklık*tır , Bilgisizliktir. Altug yaptığı her işte tepki toplamayı başarıyor MT'nin tüm yükü sanıldığı gibi Altug'da yada Kaan'da Değildir #Operhelp ve #Help te çalışan kişiler sırtlamakta. Siz Çalışıyorsunuz Altuga adam gününü Gün Ediyor. 2 Sebeb bulup o kadar emeğinizle birlikte sizi siliyor. Bunun anlamı sizi saf , aptal yerine koymasıdır.

Şuan için orda tek bilgi diyebilceğim kişi CipriX'dir. İddia ediyorum o çocuğu da orda uzun süre tutamazlar. böyle bir yönetim olmaz/olamaz. Adminin biraz ağırlığı olmalı ki saygı beklesin bu adam işi gücü LAMER'den farksız.

Bu düşüncelerim bu adam gidene kadar değişmiycek. Yukarda denildiği gibi serveri ALTUG Adam etmemiştir. Edenler bellidir.

Aop , sop olmaktan vazgeçin size uşağı kadar değer veren birine HİZMETİ KESİN bence neyse herkes kendi bilir. ben görüşlerimi açıkladım.


Konu Kan tarafından (06 Şubat 2009 Saat 16:38 ) değiştirilmiştir. Sebep: Seviyeyi koruyalım
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet