Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Şubat 2009, 20:53   #99
Çevrimdışı
ParaboLa
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Haftanın Polemiği <3> mIRCTurk.com [2009]




Benim anlamadıgım 1-2 nokta var.

1- Mircturk'un yonetim sekli daha once nasılsa şimdide aynı. Degişen hiç birşey yok. Mircturk Demokratik bir sunucu degildir.Hicbir sunucu olamaz.Siz hic oylama ile secilen bir yonetici gordunuzmu bu tip serverlarda ? Ve Benim şahsi gorusum; Bu tarz yerlerin yoneticileri ''Söz agızdan 1 defa cıkar'' mantalitesi ile hareket edebilmelidir. Nitekim Supervisor_AlwaysGooD yukarıda verilen logda bunu gayet açık/net anlatmış.

2- Bu gorevi bırakan arakdasların Bazıları Tor'larla, DNS'lerle server'a gelip Şahısa ve MT'ye yonelik hakaretler etmektedir, kufurler etmektedir. Madem bu kadar terbiyeli, seviyeli arkadaslar ''Vefalı''lar. Yoneticileri silinince peşlerinden gittiler, neden onlara gore yapılan ''HATA''yı onlarda yapıyor ? Ortada yapılan bir yanlıs var sinir ile yapılan evet, fakat şuanda bir benzerini kendileri yapıyorlar Bu onların dogrusumu oluyor ?

3- Bu tür krizler sürekli yaşanıyor, her seferinde ''mIRCTurk bitti, artık toparlanamaz'' yorumları yapılıyor. Bence bu yapısıyla, bu sistemiyle mIRCTurk kim giderse gitsin, bitmez.

Saygılarımla~

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet