Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Şubat 2009, 16:35   #3
XcLusive Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Eski Webmaster'cılar..

Can'ında dediği gibi birçok nickler malezyalılara aitti
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

ilk başlarda nickim yoktu benim webchatte sonralardan malezyalı birisi halil nickini düşürünce onu kullandım ama tabi sonralara doğruydu..
saten piyasaya çıkma gibi bir lüxüm olmadı alttan işler çevirdiğim için
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

hatta bi ara takıldığım cafeye beni dövmek için adam bile gelmişti

ahah kriz! ne günlerdi yahu

arkadaşlarım turkishchat kanalında takıldığı için bende bazen orada bulunurdum "downunder" okan adındaki kişi bize kıllık yaptığı için sürekli akick yerdik o yüzden nickimizde problem vardı
bafralıların kanalı #bahs - #bafra falan baya iyiydi

tabi #istanbul - #zurna falan unutmamak gerek o zamanlar op olmakta bayağı bir karizmaydı
#W E B M A S T E R A S i R E T i kanalı falan..
son noktalara doğru birçok nick ve kanal hackledi(m/k) Can iyi bilir

o saatten sonrada webchat benim için bitti

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan