Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Şubat 2009, 17:46   #11
FaCia
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Eski Webmaster'cılar..

Onder Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Positive nin meyhane ye ahaha ya arkadaş o pislik ercan'a uyuz olurdum ya
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
o da beni sevmezdi Loveboys (ozan) , Nitromaniac (Tarık) , GeCeLeRiN-YaRgIcI (Kemal) bunlar aklımda kalmış bizim TRuVa da webchatten onu unutmayalım Chatin miydi hatırlamıyorum Punk vardı sanırım falan filan ulan amma saçma sapan işlerle uğraşmışım
) fatih tayfası bizim oraya gelirdi Filavius un cafe ye oturulur konuşulurdu biz oraya giderdik falan şimdi bunlar oluyormu merak ediyorum
Mesela o zamanlar hiç helper yoktu
) çünki herkes helper idi.Koşullar herkesi kendi kendine öğretmeye itmişti #turk-services diye kanalımız vardı ne garip bişey
valla özlemişim..

Ehehe tombulum ozan, dörtgöz tarık, Ercan lada iyi anlaşırdık biz : ) Bide benim adaşım vardı Ahmetti ismi FıRLaMa nicki saçlarını sarıya filan boyatırdı : )
Sen Ramazanda türk ocağındaki toplantıda varmıydın : ) bahçelievler - yayla - Fatih ekibi hep beraber nargile muhabbeti yapmıştık : )

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan