Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Şubat 2009, 14:56   #37
Çevrimdışı
SeRDaR406
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: LamatalOcshe Script(ScreenShot)




WeiLSiDe Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Helal amca. Sen bu korumalarını da yapmışsın dır şimdi
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

mIRC Scripting alanında bulunduğum süre içerisinde korumalardan hep nefret etmişimdir.Halada nefret ediyorum.Fakat bizim millet korumalara pek bir meraklı.Korumaları sevmediğime rağmen korumasız script olmaz.İlla ki koyacağım birkaç koruma mecburen.İnsan insan gibi sohbet etmesini öğrenene kadar bu korumalar istenmese de yer alacak illaki.Şu an korumaları hazır değil.Script'in başka bölümleri ile uğraşmaktayım.Onada sıra gelecek elbet.

Hayat Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşa katılıyorum serdar usta bence Türk işi olduğunu ismiyle bile göstermesi lazım. Bu çalışma kapak olabilir ve bizleride gururlandırır. Yinede bu seçim özgürlüğü yalnız size ait.

Amacımız Türk ve Türk işlerini duyurmaksa başka yollarda var.İsim çokda önemli değil.Birçok bölüm müsait.Eurovision'a girmiyoruz arkadaşlar basit bir mIRC script yazıyoruz.Amacım önce Türkiye'deki kullanıcılara beğendirmek.Ayrıca script'in ismi İngilizce değil.İki farklı dilden alınmış iki kelimenin bir araya getirilerek, deforme olmuş bir halidir "LamatalOcshe".

Script hakkındaki çalışmaları ilerttikçe sizlerle paylaşacağım.Ekran görüntüsü olsun,script'in bu hale gelmesini sağlayan "LamatalOcshe.dll" olsun paylaşacağım.Sizlerden şurasında şu olsaydı daha iyi olurdu yönünde görüşlerinizi alacağım.

Script konusunda kafama takılan bir nokta var.

1.cisi Titreşim olayı.Daha önce CoCoriCo ile birlikte yazdığımız ve bazı script'lerde yer alan titreşim sistemi bu script'de yer alamıyor.Çünkü script yapısına biraz aykırı.O yazdığımızda sistemde çalışma mantığı; mIRC Query penceresi önce desktop'da gösteriliyor daha sonra sola sağa doğru kordinatları değiştirilerek titreşim gibi algılamanızı sağlıyordu.Fakat bu mIRC Script'de mIRC'in bildiğimiz Query pencereleri yer almayacak.mIRC'in bildiğimiz Query ve Kanal pencerelerini kaldırıp,bizim tasarlayacağımız yeni Query ve Kanal pencereleri yer alacak.Uzun lafın kısası bunda farklı bir titreşim sistemi yazmayı düşünüyorum.Sizlerden de bilgi ve önerilerinizi bekliyorum.Ne tür bir titreşim sistemi olabilir daha önce yapılmamış olan.

Şimdiden görüş ve önerileriniz için teşekkürler.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet