Cevap: Dev Nick Arşivi
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Çok Nadir Gécé Dışarı ÇıkıpŞéhrin En Ücra Köşesindéki Méyhanéyé Atıyorum Kéndimi (( ßaşkaLarıyla İçiyorum Sévdamı .. ßén Séni İçiyorum; 0nLar Sana 0Lan Sévdamı ))
Sızıyoruz ..! Gözümü Açtığımdaßir Parkın ßankında ßuLuyorum kendimi İnsanLarın PisLikmişim Gibi (!) ßakışLarı Arasında Evé Zor Atıyorum Kéndimi İşé Gitmek İstémiyorsam Géçip Mabédinin Karşısındaki Kanépéyé * EvvéLki Gécéden KaLma Yarım Şişé Şarabı Dikiyorum Kafaya *
Mabédini Séyré DaLıyorum; Yaşadığımı Unutarak ..! Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu acılar vursada + Bitmez hüzünler acıtsada // Bu acılar vursada + Bitmez hüzünler acıtsada // Sar beni başkasına yasakla + Al beni sevdam kucakla // // Bir daha gelsem şu dünyaya Yine seni severdim bu aşkla // Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Melek yanaklarımdakelek kader ataklarında// Ayak bataklıklarda// Ecel konaklarında elem elimi bırakmamakta + Dünüm yarınımı sorgulamakta// Bu yüzden kalem sayfanın şakaklarında..// ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫Adının karşısında acı yazıyor { ßütün sözlüklerde Ne desen küfür gibi } senden yana cümleler bile▫ ▫ ▫ Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
▫ ▫ ▫Gülüşlerim vardı benim▫ ▫ ▫ Ben kimim , ben nerdeyim ? Tam karşıya geçerken bıraktığın o el benim Bir de sen bırak beni Unut gittiğin bir yerde Kim kaldı ki Çok büyüdüm sayende Tabirim caiz değil , numunem yok , sende kalsın aslım { Müstakil bir masaldı bitti işte } ▫ ▫ ▫ßen Aynı Haytayım▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫
__________________ Rakı geçmişe, bira şimdiye, şarap geleceğe içilir.. |