Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Ağustos 2005, 18:50   #6
Çevrimdışı
djiNn
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)



eviL Nickli Üyeden Alıntı
ya abicim anlamış degilim.. mercy orda birşey yapiyor bütün e-kolay opları onun peşinde.. burda bu kadar dil dökmek yerine gidip mercyden istesenize.. nereye baksam e-kolayın opları yazı yazmış hepside aynı şey derdinde..Kimsenin oyuncağı degil forumlar.. burdan aldığınız yardımdan sonra bari "ben" yazdım demeyin..kodu yaziyor arkadaşlar sonra ben yazdım oluyor.. ayıpdır..


eviL Senin Derdin Nedir ? Evet Bu konuya Gönderdiğim iLk posttaki Komutları Ben Yazdim Bak Bakiyim Yazılanlarla Bi Alakası Varmı Ha Devamını Evet Başkası Yazdi Ama Kim Oldugunu Bilmyiorum Bilip Bilmeden konuşuyonuz Ya işiniz gücünüz PoLemik Allahtan Sen Yazmadin böLe Bi Bot Ya..! Düşünemiyorum..

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
if (!$read(bot-registered.txt,s,$nick)) { if (!$read(@ps.txt,w,$nick)) { if (*VGA@* !iswm $fulladdress) { who $nick | .enable #r } } } else { msg #kelebek [Welcome Messages] : Aileye Hosgeldiniz.. $nick | if (!$read(LoginSystem.txt,w,$nick)) { msg $nick Merhaba Kelebek Kanalının Değerli Userlerinde $nick Lütfen !login Olunuz.. } } }

Bi Daha Bak Bakiyim.. Kendim Modifiye Ettiğim Bir Satırdır..

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet