Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Şubat 2009, 16:36   #28
Çevrimdışı
Romeo
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Haftanın Polemiği <6> Sohbet.gen.tr [2009]




Öncelikle, başta Nuclear kardeşim olmak üzere, tüm forum yönetimine teşekkürler tüm arkadaşlara saygilar.
sirayla bazi postlara kendi açımızdan cevap vermek istiyorum:
her sunucunun tabiki kendi içerisinde farkli bir ortami,havasi ve düzeni vardir. ilk günden itibaren bizlerde bu ortami kurarken, dostluk+saygi çerçevesinde yönetimimizi oluşturmaya gayret ettik. ve bu ortami sanalda birakmayip, çeşitli aktivitelerle, dileyen herkesin katilabildiği toplantilarla reele taşimaya çaliştik.

hiç bir şekilde sunucu içerisinde maddiyat veya para konusulmadi, geçerli olmadi. ne kanallar, ne op, nede operlik,para ile olmadi.. tüm giderler ve masraflarimiz site reklamlarimiz ile karşilanmaktadir.. ve bu reklamlarda nerdeyse sadece chat sayfamizdadir. bu gayet normal bir durum.

site içerik konusuna gelince: sohbet sitesi içeriğinde; haber, video vs gibi portal'a dönüştürecek içeriklere ben şahsen karşiyim. Sohbet sitesi, sohbet içeriği ile ön planda olmali, domain'e göre site içeriği olmalidir. bu düşünce doğrultusunda ilerleyen zamanlarda sürpriz değişiklik olacaktir
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Shadow arkadaşimiza cevaben ise, doruk.nette bulunmadim ben hiç, 98-2000 arasi dal.nette, akabinde zurna.nette bulundum. zurna.net'ten winsome'den sonra koptum. sonrasi ise sohbet.gen.tr oldu.

tekrar herkese saygilar ve başarilar

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet