Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Şubat 2009, 21:13   #11
BuReNeuS
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Voice Kayıt Sistemi hakkında bilgi almak istiyorum?

AzuLa Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Yapmak istediğiniz tam olarak nasıl bir şey daha anlayabilmiş değilim fakat anladığıma göre bir kod yazdım belki doğru anlamışımdır =]

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on vlist:join:#GlobalKanal: {

mode $chan +v $nick } on *:text:!kayıt:?: { msg #OpKanalı Onay bekleyen nick: $nick  } on *:text:*:#OpKanalı: { if $1 == !onayla { auser vlist $2 mode #GlobalKanal +v $2 msg $chan $2 kişisini onayladınız, #GlobalKanal kanalında voice verilmiştir ve listeye eklenmiştir. } }

Koddaki mantık nedir ?

Biri botun ya da kodlar kimde ekli ise;

Kişi botun özeline !kayıt yazdığında #Opkanalı'na bir mesaj gönderecek.

#Opkanalında !onayla nick yazıldığında kişiye #GlobalKanal'da voice verecek ve kişiyi Kullanıcı(users) bölümüne vlist:nick şeklinde ekleyecek.

Eğer kanala giren kişi , vlist kısmında ekliyse, otomatik voice verecek.

Demek istediğiniz bu muydu çözemedim ama ben bunu anladım buna göre yaptım.

*DipNot: #Globalkanal kişinin voice alacagı kanaldır, işaretli yerleri kendi kanalınıza göre değiştiriniz. #Opkanalı kişiye onay vereceğiniz kanaldır, işaretli yerleri kanalınıza göre değiştiriniz.
*DipNot: Kodları denedim çalışıyor.

bunuda çalıştıramadım yada benim için bu kodu düzenleyebilirmisiniz...

on *:text:*:?: { if !kayıt isin $1 { bak $nick } } alias bak { var %- = 1 | while $gettok($read(nikler.txt,%-),1,37) { if $v1 iswm $1 { msg $1 Zaten daha önce login olmuşsunuz. | return $false } | inc %- } | write nikler.txt $+($1,%,$chr(32),Kayıt Zamanı :,$chr(32),Tarih:,$chr(32),$date,$chr(32),$c hr(45),$chr(32),Saat:,$chr(32),$time)) | msg $1 Başarı ile Kayıt Oldunuz.HoŞ SohbetleR... | .mode #kanal +v $1 }

Bu yukarıdaki kodda kişi özelimde !kayıt yazdığı anda voice veriyor.
bu kişi !kayıt yazdığında ben Ops kanalında Onay vereyim..Ve voice alsın..

Yardımcı olursanız sevinirim..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan