|
AzuLa Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Yapmak istediğiniz tam olarak nasıl bir şey daha anlayabilmiş değilim fakat anladığıma göre bir kod yazdım belki doğru anlamışımdır =] Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın! on vlist:join:#GlobalKanal: { Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın! mode $chan +v $nick
}
on *:text:!kayıt:?: {
msg #OpKanalı Onay bekleyen nick: $nick
}
on *:text:*:#OpKanalı: {
if $1 == !onayla {
auser vlist $2
mode #GlobalKanal +v $2
msg $chan $2 kişisini onayladınız, #GlobalKanal kanalında voice verilmiştir ve listeye eklenmiştir.
}
} Koddaki mantık nedir ? Biri botun ya da kodlar kimde ekli ise; Kişi botun özeline !kayıt yazdığında #Opkanalı'na bir mesaj gönderecek. #Opkanalında !onayla nick yazıldığında kişiye #GlobalKanal'da voice verecek ve kişiyi Kullanıcı(users) bölümüne vlist:nick şeklinde ekleyecek. Eğer kanala giren kişi , vlist kısmında ekliyse, otomatik voice verecek. Demek istediğiniz bu muydu çözemedim ama ben bunu anladım buna göre yaptım. *DipNot: #Globalkanal kişinin voice alacagı kanaldır, işaretli yerleri kendi kanalınıza göre değiştiriniz. #Opkanalı kişiye onay vereceğiniz kanaldır, işaretli yerleri kanalınıza göre değiştiriniz. *DipNot: Kodları denedim çalışıyor. |
bunuda çalıştıramadım yada benim için bu kodu düzenleyebilirmisiniz...
Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:text:*:?: { if !kayıt isin $1 { bak $nick } }
alias bak { var %- = 1 | while $gettok($read(nikler.txt,%-),1,37) { if $v1 iswm $1 { msg $1 Zaten daha önce login olmuşsunuz. | return $false } | inc %- } | write nikler.txt $+($1,%,$chr(32),Kayıt Zamanı :,$chr(32),Tarih:,$chr(32),$date,$chr(32),$c hr(45),$chr(32),Saat:,$chr(32),$time)) | msg $1 Başarı ile Kayıt Oldunuz.HoŞ SohbetleR... | .mode #kanal +v $1 }
Bu yukarıdaki kodda kişi özelimde !kayıt yazdığı anda voice veriyor.
bu kişi !kayıt yazdığında ben Ops kanalında Onay vereyim..Ve voice alsın..
Yardımcı olursanız sevinirim..