Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Mart 2009, 12:09   #110
Çevrimdışı
flaxchat
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Eschat ve Flaxchat arasındaki fark nedir?




konusarock Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Flaxchat = Ucuz
eSchat = Pahalı

Tek Fark Bu eschat'in zenginleştirlmiş bi özelliği yok flaxchat'inde yok! ama user girip muhabbet eder cıkar. Flaxchat daha uygun neden eSchat'e 299 dolar vereyim ? flaxchat'in ne sorunu var. user bilmez anlamaz özellikten. benim görüşüm. flaxchat'tir ve inanıyorum ki eschat de oldugundan daha düşük fiyat indirecektir. böyle rekabetin olması onlara değil bizlere yarar teşekkürler.

Tercihiniz için teşekkür ederim yalnız bazı konularda size katılmıyorum. 1. olarak kullanıcı sohbet ederken kullanışlılık ve görünüm ister. Web kullanıcılarının irc bilgi seviyesi mirc kullanıcılarına göre epeyce az olduğu düşünülürse chat appletinin onlara hitap etmesi gerekir. Java uygulamalarında bu görünümü ve rahatlığı mirc gibi kolay sağlayamazsınız bu gerçekten çok zor bir iştir.

Eschat cok kaliteli bir applettir ve chat piyasasına birçok ilk getirmiştir. FlaxChat olarak ilk amacımız eschatin getirdiği yerden bayrağı taşımaya devam etmektir.

Gelişmemiş demişsiniz ama ,

Örnek : Geliştirdiğimiz appletin hızı ve performansı bir kenera ircnin basit mesajlaşma sistemini kullanarak yaptığımız tavla , 3 taş , satranç gibi kücük oyunlara ne demeli? Bir çok web user bu oyunları beğeni ile karşılamaktadır ve iki kullanıcı arasında iletişimi basit mesajlaşma sistemi ile kurmak hiçde kolay olmamıştır.

Son tercih gene siz kullanıcıların , karar vermeden önce 1.8 sürüm sahiplerine "flaxchatten memnun musunuz ? " sorusunu sormanızı şiddetle öneririm.

Saygılarımızla.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet