Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Mart 2009, 12:58   #111
Çevrimdışı
DeniroO
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Eschat ve Flaxchat arasındaki fark nedir?




flaxchat Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Tercihiniz için teşekkür ederim yalnız bazı konularda size katılmıyorum. 1. olarak kullanıcı sohbet ederken kullanışlılık ve görünüm ister. Web kullanıcılarının irc bilgi seviyesi mirc kullanıcılarına göre epeyce az olduğu düşünülürse chat appletinin onlara hitap etmesi gerekir. Java uygulamalarında bu görünümü ve rahatlığı mirc gibi kolay sağlayamazsınız bu gerçekten çok zor bir iştir.

Eschat cok kaliteli bir applettir ve chat piyasasına birçok ilk getirmiştir. FlaxChat olarak ilk amacımız eschatin getirdiği yerden bayrağı taşımaya devam etmektir.

Gelişmemiş demişsiniz ama ,

Örnek : Geliştirdiğimiz appletin hızı ve performansı bir kenera ircnin basit mesajlaşma sistemini kullanarak yaptığımız tavla , 3 taş , satranç gibi kücük oyunlara ne demeli? Bir çok web user bu oyunları beğeni ile karşılamaktadır ve iki kullanıcı arasında iletişimi basit mesajlaşma sistemi ile kurmak hiçde kolay olmamıştır.

Son tercih gene siz kullanıcıların , karar vermeden önce 1.8 sürüm sahiplerine "flaxchatten memnun musunuz ? " sorusunu sormanızı şiddetle öneririm.

Saygılarımızla.

bunlarada cevap verirmisiniz ??

benim eschat lisansım var flaxchat degil şu yazılara açıklık getirin 1.8 leri neden major ve Crit olarak ayırdınız? 1.8 alan kullancılara 1 yıl guncelleme bedava demiştiniz ? yani şimdi Crit olan kullanıcılar 1.8_021 major sürüm ile guncelleme yapamıyacaklar öylemi??

Flaxchat'in 1.8 Major sürümüne ait güncellemeleri bir (1) yıl boyunca ücretsiz; Crit sürümüne ait güncellemeleri ise ömür boyu ücretsiz olarak temin edinebilirsiniz.
Son güncelleme ve değişiklikleri temin edebilmek için info ['@'] flaxchat.com adresine email göndermeniz yeterlidir.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet