Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Mart 2009, 06:28   #5
Çevrimdışı
QkLa
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: yanlis oper girene islem




S'a

oncelikle burada actigim konularda yardimci olan tum kardeslerime tesekkur ederim.cok kisinin emegi gecti uzerime.cok paylasimdan faydalandik.hakkiniz odenmez.
bu yazdiginiz mesaji baska birisi yazsa hakli derdim Hasan.ama benim MircScript codeleri ile ugrasacak yasi gectigimi, burada sizlerden rica ettigim codeleri ne icin istedigimi siz biliyordunuz.dedigim gibi amacimi bilmeyen birisi yazmis olsa idi bu cevabi, kesinlikle haklidir derdim.

evet ben code yazmayi bilmiyorum.ogrenmek icin hic ugrasmadim.cunki bunun icin yasimin elvermedigini yeterli zamanimin olmadigini ve sadece burada verilen codelerle yetindigimi siz cok iyi biliyordunuz.evet bir msg'yi codeye ekleyebilirim.bu kadar bilgim var.ama buraya yazacagim bir mesaj icin bile bos vakit bulamadigimi, ne kadar yogun oldugumu biliyordunuz.
evet ugrastim msg'yi code'ye ekledim.ama bu bana yarim saate ve iki saat hastanede kalmama neden oldu.bununda nedenini biliyorsunuz.code asagida.bana gore bunlarin ne kadar anlamsiz oldugunuda biliyordun.10.000 bine yakin hazirlanmis dini konular, dini code ve add on'lar.. bunlari ne icin topladigimida biliyorsunuz.bundan once yazdigim ve bundan sonra yazacagim -ki sanmiyorum tum mesajlarim silinebilir.herkese yardimlarindan dolayi tesekkur ederim.hayirli gunler..
Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:snotice:*: { if (unknown oper isin $1-) || (FAILEDAUTH isin $1-) { /Notice $8 /msg #a 0,1 $8 inc $+(%,Nuh,$8) if ($($+(%,Nuh,$8),2) >= 2) { zline $8 0,3 .. | inc -u60 $+(%,Nuh,$8) } } }

netice: bir msg'yi bile bir codeye eklemekten aciz olan ben bu ise girme cureti gostermemeliydim.6 ayi askin zamandir ugrastigim binlerce sayfa dini,kulturel,guncel duzenlenmis yazilar.ozelden genelden ya da msn'den gerek coderler olsun gerekse hic bir zaman yardimlarini esirgemeyen serdar406, fenomens,ircbastard,halil ve siz hasan evladimdan aldigim tum code ve add on'lar bu mesajdan once silinmistir.


Konu QkLa tarafından (05 Mart 2009 Saat 06:58 ) değiştirilmiştir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet