Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Mart 2009, 23:47   #29
Çevrimdışı
konTes
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Efsane Aşklar' ın Öyküleri...




Hitler-Eva Braun

Hitler'in aşk yaşamı hakkında çok çeşitli iddialar vardı. Örneğin bir alman film yönetmeni savaş sırasında Hitler'e bir geceliğine genç yıldızlar sağla dığını iddia etmişti. İtalyan Dış İşleri Bakanı Führer'in savaş sırasında Sigrid von Lappus adında 20 yaşında bir kızla kısa bir ilişkisi olduğuna emindir. ABD Askeri Haber Alma Örgütü, Hitler'in Fraulein Abel ve Fraulein Haue diye tanınan iki Münihli genç kadınla ilişkisi olduğunun kanıtlarını ele geçirdiğini açıklamıştı. Nazi Partisine bağış yapan bir iş adamı, Hitler'in diz üstü çöküp kızına aşkını itiraf ettiğine tanık olmuştu. Suzi Liptauer Hitler'le bir kez buluştuktan sonra intihar girişiminde bulunmuştu. Inge Ley, Nazi lideri ile bir ilişkiden sonra intihar etmişti. Aynı şey Alman artisti Renate Müller'in de başına gelmişti.

Hitler'in bir ilşkisi de Almanya ile İngiltere arasında bir ittifak kurulacağına uman saf bir ingiliz kadını Unity Walkyrie Midford'la olmuştu. İngiltere 1939 'da savaş ilan edince kadın Almanya'da kafasına bir kurşun sıkmıştı. Hitler kadına en iyi doktorlarını göndermiş, hastanede ziyarete giderek kendisine çiçek götürmüştü.

Bir yazar Hitler'in 7 kadınla iliş kisi olduğunu, bunlardan 6 sının intihar girişiminde bulunduklarını yazmıştı. Geli,Ley ve Müller bunda başarılı olmuşlar, Eva Braun, Reiter ve Liptauer olamamışlardı. Midford'un intiharı politik bir eylem olarak görülmüştü. Renate Müller'in Hitler'le geçirdiği gece Hitler kadına ortaçağ ve Gestapo işkence yöntemlerini ayrıntılı olarak anlatmıştı. Soyunmalarından sonra, Führer kendisinin değersiz olduğunu söyleyerek yere yatmış, kendi kendini aşağılamıştı. Renate'nin kendisini tekmelemesini isteyince kız buna dayanamamış, ama sonunda çaresiz kalıp bir iki kere tekmelemiştir. "Bunun üzerine çok heyecanlandı, tekmeleri yedikçe heyecanı arttı." diyordu.

Eva Braun, Hitler kendisi ile karşılaştığında Heinrich Hoffman'ın fotoğraf atölyesinde çalışan 18 yaşında bir memurdu. Geli henüz yaşıyorken sık sık görüşmüşlerdi. Kız 1932 başlarında Hitler'in evine yerleşerek metresi oldu. Fotoğrafçı bu kızı, "hoppa,boş,kuş beyinli" diye, Hitler'in doktorlarından biri de, "ucuz,küstah ve bencil" olarak nitelendirmişlerdir. Eva'nın politika ile hiçbir ilgisi yoktu ve liderinin tüm fikirlerini benimserlerdi. Führer onun ortalıkta görünmemesini ve politikadan uzak durmasını istedi. O da Alman kamuoyu önünde hemen hemen hiç görünmedi. Sadece yakın çevreler kadının varlığını biliyorlardı. O çevredekilerin çoğu da liderlerinin başının belaya gireceğinden ve ikinci bir skandala dayanamayacağından korkuyorlardı. Bazıları onun "sapık" istekleri ve sadakatsizliği ile Geli'nin ölümüne dolaylı olarak neden olan "cinsel bir sapık" olarak görmekteydiler. Eva'nın Adolf için yapmayı reddetiği şey kilo almaktı. Hitler etine buduna dolgun kadınlardan hoşlandığı için bundan nefret ederdi.

Eva Braun'un Hitler'e sadık olduğu ve Hitler'in onun ilk ve tek erkeği olduğu öne sürülmüştü. Albert Speer şöyle diyordu:"Hitler Eva'sını bir bebek evindeki bebek gibi saklardı. Kanarya kafesi ve kauçuk bitkisi gibi ortamın bir parçasıydı. Kabine bakanları ziyarete geldiklerinde Hitler kadının odadan çıkmamasını emrederdi. Onun için Braun ancak belirli bir sınır içinde toplumsal bakımdan kabul edilebilirdi. Kadının duygularını hiç önemsemezdi; bir keresinde onun önünde, 'çok zeki bir erkek, ilkel ve aptal bir kadın almalıdır', demişti. Zeki kadınlardan kaçardı."

Eva iki kere intihar girişiminde bulundu. 1 Kasım 1932 de kendisini tabanca ile boynundan vurdu. Nedeni Adolf'un seçimlerle uğraşması ve kendisine zaman ayırmamasıydı. Hitler'in sevgililerinden bir rakibi Hitler'in kadınlarla kampanya sırasında çekilmiş fotoğraflarını Eva'ya gönderdiği için bu nedenler arasında kıskançlık da bulunabilir. 29 Mayıs 1935 te ikinci intihar girişiminin de nedeni aynıydı. Bu sefer de Unity Midford hakkındaki dedikoduları duymuştu. Eva sonunda Hitler le ancak Hitler'in koşullarını kabul ederek yaşayabileceğini öğrendi.

Eva Braun, Führer'le hep evlenmek istediyse de, Hitler bunu kabul etmedi. Albert Speer'e, "Bekar olduğum için çevreme çok kadın toplanıyor" , diyordu. Speer, "Hitler kadınlar tarafından çok çekici bulunduğuna inanırdı. Ama bu konuda çok da tetikteydi. " diyordu. Adolf kendini milletine adamak zorunda olduğundan, Eva ile evlenemeyeceğini söylüyordu. Bir yardımcısına, evlendiği taktirde oy kaybına uğrayacağından korktuğunu itiraf etmişti. "Münih'te emirlerimi bekleyen bir kız var" diyordu. Führer evlilik için şunları öne sürüyordu, "Benim için evlilik felaket olurdu. Bir erkekle karısı arasında mutlaka bir anlaşmazlık çıkacaktır; bu, erkeğin karısına hakkı olduğuna inandığı zamanı vermemesi ile başlar. O zaman ya karşımda ihmal edilmiş bir kadının aksi yüzü olacaktı; ya da, görevlerimi ihmal edecektim... Evliliğin kötü yanı bazı hakları yaratmasıdır. Bu durumda da en iyisi metres tutmaktır. O zaman yük hafifler ve herşey bir armağan düzeyine yükseltilir."
Öte yandan Führer sekreterine şunları söylüyordu: "Eva hoş kadındır, ama ben de gerçek ihtirası uyandıran Geli olmuştur. Eva ile evlenmeyi aklıma bile getiremem. Yaşam boyu bağlanacağım sadece Geli olabilirdi."

Eva ile Hitler'in seks yaşantıları da şaşırtıcıydı. Braun bir kere Speer'e normal bir seks ilişkileri olduğunu söylemişti ama başka bir sefer, "Hitler istediğim kadar iktidar sahibi değil" demişti. Eva, ablasına Hitler'le seks yaşantısının "tümüyle normal" olduğunu açıklar ken, yakın bir arkadaşına anlattıkları bambaşkaydı: "Erkekliğine gelince ondan hiçbir şey alamadığımı söyleyebilirim."

Hitler genç kadınlardan cinsel deneyimlerini anlatmalarını isterdi. Dr.Walter Langer savaş sırasında Amerikalılar için Führer'in p***olojik profilini çıkartmıştı. Langer, kendisinde güçlü bir mazohist damarın bulunduğunu ve kadınlarla olan cinsel ilişkilerinin "anlaşıldığı kadarıyla doğal olmadığını ve bunun yeğeni Geli Raubel'in intiharına ve Eva Braun'un iki kere intihar girişiminde bulunmasına yol açtığını" belitiyordu.

Eva, 15 Nisan 1945 de Hitler'in koruganındaydı. Almanya'dan kaçmak için elinde sayısız fırsat vardı ve oraya Führer'in isteğine karşın gelmişti. Müttefikler 29 Nisan da Berlin'i kuşattığında Braun'un umutları gerçekleşti. O gün evlendiler. Ertesi gün de birlikte intihar ettiler.

"Kadınların gerçek erkekleri sevdikleri doğrudur" demişti Hitler. "İçgüdüleri, bir kahramanın himayesi altına girmeye zorlar onları."

alıntı

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet