Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Mart 2009, 17:56   #26
Çevrimdışı
beston
IF ARGE
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Haftanın Polemiği < 8 > Kelebek.ORG [2009]




Bundan 3 yıl öncesine baktığınız zaman, kelebek.org çok pasif ve zayıf bir sunucuydu şimdi ise kendini aşmış yeniliğe açık bir sunucu olarak görüntü veriyor.

Bunların olmasındaki en büyük etken; xclusive , gemlik , incubus (dark) arkadaşlarımızın sunucuya göstermiş oldukları emektir.

Yanlız kelebek.org hala geriden geliyor neden geriden geliyor lafına biraz örnek vereyim..

Sunucunun subdomaini [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] iken forum sitesi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresine açılıyor. Hadi bu domain üzerine Forum açtınız diğer domainlerinize neden Forum linkini eklettirmiyorsun oda ayrı bir sorun. 2 yıl önce kelebek final ha geldi gelicek çalışmaya başlandı deniliyordu şimdi ise kelebek final den eser yok.

radyo kanalında yazılan iyi dinletiler sözü tarih oldu çünkü böyle bir söz yok.

ibrahim; mirc öldü kelebek script devride kapanmaya başladı herkez webchat yöneldi artık kelebek script`i yenileyip elindeki güzel domainlerden birinide sohbet üzerine kasman gerekir. Yoksa bu böyle gitmez gün geçtikce eriyorsun..

Sunucu üzerinde emek gösteren arkadaşlarımızlada şunu paylaşmak isterim;

Şuanki sisteminiz gayet güzel kullanıcıları yakından ilgilendiren şeyler yapıyorsunuz bunun en güzel örneği banlanan kullanıcılara özel bir kanal açıp bu sorunu orada halletmeniz yanlız topiclerin sabit kalmasından yana değilim, sosyal amaçlı günlük yaşantımızdan esinlenerek topicleri renklendirebilirsiniz webban olayınıda sunucuya ilk girişte yada 3,4 saat aralıkta oto mesajla kullanıcılarla paylaşabilirsiniz.

Ben bunu bir ara yönetimde iken belirtmiştim nitekim o dönem pek ilgilenilmedi, kullanıcıların şikayetlerini e-mail adresiyle çözmek yada özellerde yazışmakla zaman geçirmeyip #Şikayet üzerine bir kanal açıp o kanalda dinleseniz daha güzel olur diye düşünüyorum.

Eee artık teknoloji ilerliyor bizlerinde birşeyler yapması gerekiyor ;o)


kelebek.org ailesine buradan selamlar. ve başarılar dilerim.

__________________
instagram ido baş - mirocuido.com özellikle , Sohbet sitelerinde yüzünü görmediğiniz insanlara İTİBAR etmeyin..
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet