Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Mart 2009, 23:52   #120
Çevrimdışı
XLarGe
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Eschat ve Flaxchat arasındaki fark nedir?




Tutkun Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
selam arkadaslar Flaxchat ti hic tavsiye etmiyorum bunu dikkate alirsiniz almazsiniz bilmem fakat ben aldigima bin pismanim üyelerim cok sikayetci ayrica her gecen gün üyelerim articana azalmaya basladi bunun tek kaynagida Flaxchat kullanmamdir online desdekten bahsediyorlar fakat Flaxchat atalana kadar aldiktan sonra yasadiginiz sorun yada istekleri bildirmek icin yazin bir allahin kulu Flaxchat den selaminizi bile almiyor en büyük dezavantaji sana sesleniyor özelligi olmamasi user oyun odasinda oyun oynuyor cok samimi bir arkadasi sohbetde ona selam yazidi diyelim oyun kanalindaki user bunu görmüyor ve Flaxchat sana sesleniyor diye bi uyari göndermiyor böylece üyeler bir birine küsüyor valla ister inanin ister inanmayin aynen böyle ayrica Flaxchat inceleyenler görmüstür renk secme özelligi var ama kalici degil yazdiginiz her satirda yeniden renk secmeniz gerekiyor sohbet odasina devamli takilanlar gözlerinin yoruldugundan yazilarin bir birine girdiginden sikayetci cünki hepsi ayni renkle yaziyor avrica sop vop larda ayni renk gözüküyor degistiremiyorsun renk özelligi userler bölümünde sadece oplara verilmis kamera özelligi falan eklenecek diyorlar ama hic sanmiyorum saglikli olsun basit ama gerekli özelliklerden yoksun Flaxchat görüntü olsa ne Uzun lafin kisasi ALDIM BIN PISMANIM simdi eschat alcam para biriktiriyom sizin anlicaniz Flaxchat KESINLIKLE TAVSIYE ETMIYORUM

Öncelikle herkese selam arkadaşlar Konunun tarihine bakmaksızın araştırma yapan insanlara belki bir nebze yardım olur ümidiyle yazıyorum .
Ben flaxchat almadan önce bu yazıyı okudum, ve malesefki ciddiye almadan flaxchat alma hatasında bulundum. Aradan baya uzun bir zaman geçmesine rağmen dün gibi hatırladığım bu sözleri tekrar bulup altına uyarı ve yapılan hata ikilemiyle sizlerle paylaşmak istedim . ARKADAŞLAR Lütfen bu uyarıları göz ardı etmeyin , Flaxchatin msn adresini ekleyin , hergün msnde olan kişiler ödemeyi yapıp dosyaları gönderdikleri anda ortadan kaybolurlar. hiç bir şekilde DESTEK bulamazsınız, bozuk olan dosyalarınızı bile değiştirmezler ve "nitekim çoğu dosya bozuktur da". Bir Daha Msnde Online olduklarını göremezsiniz , herşey parayı ödeyene kadardır. ben Adalet önünde hesaplaşmaya hazırım Flaxchat kesinlikle doğru olmayan kendi yorumlarıyla poh pohlanan bir yazılımdır. Burda Flaxchat kullanıyorum güzel süper diyen ya kendileridir , yada bundan menfaat sağlayanlardır.
Paranıza yazık gidin eschat alın , madem giriyorsunuz böyle bir işe "Dolandırılmayın"..
Umarım düşünen insanlar'a yardımı olur....


Konu XLarGe tarafından (18 Mart 2009 Saat 00:01 ) değiştirilmiştir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet