Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Mart 2009, 13:08   #6
Çevrimdışı
UsLuBoy
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: FlaxChat Almayı düşünenlere (UYARI)




flaxchat Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Merhaba,

Lisanslı alan adınızı yazarsanız ve size ne tür konuda yardımcı olmadığımızıda belirtirseniz diğer forumdaki arkadaşlarda anlamış olur, Demişsiniz ki parayı aldılar online olmuyorlar, msn listemizde bir çok kişi var herkes online olarak görebiliyorda siz mi göremiyorsunuz ?. Ayrıca bizlerde insanız robot değil 7 gün 24 saat msn açık olacak diye bir garantimizde yok.


Yukarıda belirtiğim üzere lisanslı alan adınızı ve çektiğiniz sorunu söylerseniz forumdaki insanları ve beni aydınlatmış olacaksınız.

Valla arkadaşı bilmemde benim lisanslı domainim YURTCHAT.com, yazdıklarının yüzde 80'i bir flaxchat kullanıcısı olarak benimde yaşadığım sorunlar. nasıl savunuyorsunki şimdi burda adamı yalancı gibi göstererek hayret ediyorum. Doğru söylüyor msnde online değilsin? Ben bi aydır bana gönderilen popupsların başka bir sunucuya göre yazıldığını skin.txtlerin değiştirilmesi gerektiğini söyledim , msnde bana dedinki bir arkadaşa göre ayarlamıştık düzeltiriz.. hani ne zaman online oldun ? User özelini kapatmaya çalışıyor , applet botting diye bir rumuza mode +D diye mesaj gönderiyor, özelini kapatamıyor insanlar.. Sorunum var dediğim günden beri Msnde online olmadın kardeşim.. isteyenler gelip görebilir.. kendimce düzelttim gerçi gelenleri güldürmüyor artık
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
ama düzeltmediğim skin.txtlerde mevcut.. kaldıki bana gönderilen dosya bozuk ben bozmamışım yani! useri kanaldan atmaya çalıştığınızda kanala !kick Nick şeklinde mesaj gönderiyor, gülmek istediğimde popupslara basıyorum nereye ne gönderecek diye
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
, ha diyeceksinki şimdi yok senin istediğin gibi olmuyor ondan caz yapıyorsun. E o zaman yazma kardeşim biz doğru ticaret yapıyoruz diye. ÖZEL kapatmaktan aciz applet yapiyorsun , sorunum var deyince msn'e girmiyorsun, adam doğru söylemiş yiğidi öldür hakkını yeme.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet