Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Mart 2009, 14:04   #11
Çevrimdışı
UsLuBoy
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: FlaxChat Almayı düşünenlere (UYARI)




flaxchat Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Merhaba,

Biz skin dosylarını kullanıcıların değiştirebileceği şekilde yapıyoruz, siz skin dosyalarına zaten müdahele edebiliyorsunuz, sizin istediğiniz $me parametresini skin dosyasından okutabilmek bunuda 100000 kere size bir sonraki versionda yapacağımızı söyledik.

Ayrıca özel kapatma ile ilgili bir özellik appletimizde yok! var diyede hiç bir yerde yazmıyor, sadece kullanıcı engelleme seçeneği mevcuttur.

Bizim size taahüt ettiğimiz ve yapmadığımız bişey yok. Siz kendi istekleriniz olmadığı için bu şekilde konusuyorsunuz. Herkesi memnun etmek zor olduğunu biliyorum.

Biz msnde yokmuşuz bence bunu birde appleti satın aldığınız bayinize bir sorun bakalım.


Madem öyle bir komut yok , neden popupslarda özelimi kapalı yap özelimi açık yap menüleri yer almakta ? Ben sorunların bu olduğunu söylediğimde abime söyleyip halledeceğim dendi günlerce msnde online olunmadı. Ben yaşadığımı söylüyorum arkadaşım, orda yazan menüleri koymak VAR olduğunu iddaa etmek değilmidir ? Kandırmaca değilmidir ? madem yok O zaman menüsünü neden koyuyorsun , yada neden beni oyalayıp msnde "engelleyecek " kadar küçük düşüyorsun.

Diyorsunki biz herkese açık yapıyoruz popupsları , komut bilmeyen ne yapacak onları düzeltmeklemi uğraşacak ? yada 1 ay sizin peşinizdemi koşacak. Ben sadece $me değerinin yerine ne geleceğini sordum ve yine başlığın amacı tartışma değil insanları uyarmaksa söylyüorum bu applet gördüğünüz gibi sadece kandırma göz boyama amaçlı boş çalışmayan menülere , popupslara sahip. DÜŞÜNEN arkadaşlara uyarıdır...

Alıntı:
n4=Özelimi Kapalı Tut:/privmsg BottinG +D
n5=Özelimi Açık Tut:/privmsg BottinG -D

appletteki Bazı Sapır saçma komutlar.


Konu UsLuBoy tarafından (18 Mart 2009 Saat 14:13 ) değiştirilmiştir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet