Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Mart 2009, 14:16   #14
Çevrimdışı
flaxchat
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: FlaxChat Almayı düşünenlere (UYARI)




Skins dosyasında bulunan özeli kapat seçeneği gözden kaçmış olabilir msndede size ilk konusmamızda o satırları kaldırın demiştim hatırlarsanız.Kaldıramazsanız erişim bilgilerini verin ben halledeyim diyede ekledim sonra shell hizmeti aldığınız yer ile görüştüm ve dosyayı düzeltmek için girdim gerekli düzetlemeleri FTP den yapıp yolladığımda ise PERM hatası aldım dosya kullanıcının değiştirilmesine izin vermiyor bunuda gidip shellcinize söyledim ben ayarlayamadım onu dedi, tamam gir surayı suray düzelt dedim tabi bunlardan haberiniz yok atıp tutuyorsunuz buda güzel.

UsL Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Madem öyle bir komut yok , neden popupslarda özelimi kapalı yap özelimi açık yap menüleri yer almakta ? Ben sorunların bu olduğunu söylediğimde abime söyleyip halledeceğim dendi günlerce msnde online olunmadı. Ben yaşadığımı söylüyorum arkadaşım, orda yazan menüleri koymak VAR olduğunu iddaa etmek değilmidir ? Kandırmaca değilmidir ? madem yok O zaman menüsünü neden koyuyorsun , yada neden beni oyalayıp msnde "engelleyecek " kadar küçük düşüyorsun.

Diyorsunki biz herkese açık yapıyoruz popupsları , komut bilmeyen ne yapacak onları düzeltmeklemi uğraşacak ? yada 1 ay sizin peşinizdemi koşacak. Ben sadece $me değerinin yerine ne geleceğini sordum ve yine başlığın amacı tartışma değil insanları uyarmaksa söylyüorum bu applet gördüğünüz gibi sadece kandırma göz boyama amaçlı boş çalışmayan menülere , popupslara sahip. DÜŞÜNEN arkadaşlara uyarıdır...



appletteki Bazı Sapır saçma komutlar.


 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet