Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Mart 2009, 14:43   #15
Çevrimdışı
UsLuBoy
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: FlaxChat Almayı düşünenlere (UYARI)




Alıntı:
Ben size kick ve ban komutlarının bot yardımıyla yapıldığını söylemedin, özel istek üzerine konulmuştur o dedim ve ekledim. Appleti satın aldığınız yerede söyledim ne yapması gerektiğini örnek olarak kod bile verdim.

Parayı veren , burda sıkıntıyı yaşayan benim. Dolayısıyla karşımda muhatap görmek istediğim firmanın ta kendisidir. O zaman neden kabul etmiyorsunuz Desteğinzin sadece aracı firmalara olduğunu ? kişilere destek verilmeyip engellediğinizi. Aslında kabul ediyorsunuz zaten aldığınız yere sorun diyerek.

Ayrıca hangi pişkinlik ifadesidirki bu kadar güvenle "ben herkese özel skin yazamam" diyebilir, ben sizden bana skin yazmanızı falan istemedim. Sadece ARKADAŞ'a yazdım dediğiniz skin'i alıp bana HERKESE verdiğinizi verin dedim, sizi bumu rahatsız ettide msnde destek yerine engelleyip "aracı firmaya" baştan savma açıklamalarla 1 ay getirdiniz ?

hem fikir olduğumuz bi konu yok , ben hala söylediklerimin haklı olduğunu görüyorum.. applette özelimi kapat gibi özellikler yazılmış " biz özel kapatır demedik" diyorsunuz. Peki bende yarın bir applet yazıyım içine bir Adet araba butonu koyayım. Elbet bi gün doldururuz ucunu... bumudur yani ?
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Konu UsLuBoy tarafından (18 Mart 2009 Saat 14:53 ) değiştirilmiştir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet