Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Mart 2009, 15:02   #19
Çevrimdışı
UsLuBoy
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: FlaxChat Almayı düşünenlere (UYARI)




imajj Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu yazıyı gördüğümde Flaxchat kurucu ile yazışırken onada belirttim.İyi niyetli yardımsever olmamamız lazım olduğumuzda çok ilgilendiğimizde daha kötü oluyoruz.Ben 30-40 a yakın FlaxChat satın almışım ve bir tane dahi müşterim rahatsız değil hepside memnun.Ve siz böyle bir yazılımı 150 ytl alıyorsunuz diğer yazılımlardan ekstra özelliklere sahip ve uygun fiyatlarla sunuluyor.Hatta yazılım çıkmadan önce şahsen ben bu fiyata vereceklerini tahmin etmemiştim bana kalırsa 200 dolara satın demiştim.Bir firmayı karalamak ne kadar basit sizin için.Şimdi bir çok karşılaştırma yaparsak FC'nin bir çok + ları ortaya çıkacaktır.Msn den kim destek veriyor ki ben bile tel açılmadan msn ye pek nadir girerim ya mail atarlar ya tel açarlar.Şimdi bir kere Unreal ve CR de özel kapama komutları farklıdır, flaxchatte özel kapanmıyor almayın diye bi saçmalık olur mu sizce ? Bence çok saçma geldi arkadaş ftpnize bile girip ilgilenmiş hata mı yapmış bence yapmış "dosyalarınız tamamdır kurulum txt sine bakıp herşeyi yapabilirsiniz" demesi lazımdı ki tatlı olsun.


Konu Sahibi arkadaşın ve bu sorunlara muztarip başka arkadaşlarında [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] başlığı altında belirttikleri çok güzel birşey var.. Bu kadar SORUN'a rağmen Flaxchat güzeldir destekçi, yardım severdir diyenler ya kendilerinden biridir , yada menfaat sağlayan biridir diye.. Sizde sanırım hostçusunuz normaldir bu tip bi yazı ile karşılık vermeniz.. Ben Hak aramıyorum birşey talepde etmiyorum isteyen size inanır ,isteyen bana. Ben sadece şunu söylüyorum , kesinlikle ihtiyacınızı karşılamayacak , söylenenler doğrultusunda artan beklentilerinizin her zaman üstünde bulacağınız tek birşey varsa o da "hayal kırıklığınızdır"..


Alıntı:
Şuanki tarih : 18/03/2009 "abartmakta üstümüze yoktur zaten "

Ben 1 aydır ibaresini , yine konu sahibi arkadaşın 1 aydır diyerek kast ettiği uzun zaman diliminde dahi sorunlar halledilmez bahabında kullandım ama siz diyorsunuzki Hayır arkadaşım biz senin sorunu 1 aydır değil 15 gündür halletmedik
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Buda güzel
Fakat ben isterdimki zaman kavramında yakaladığınız edebi kelimeleri anlamamazlıktan da olsa algıladığınız açıkla değil , yaptığınız işin dürüstlüğü ile HAKLI olma çabasında olun...

Evet gördüğünüz gibi kendilerininde söylediği gibi Sorunlarınızı 15 gün gibi kısa sürede halledebilen süper yardımsever bir firmadır flaxchat.. "Biz her zaman abartırız zaten"


Konu UsLuBoy tarafından (18 Mart 2009 Saat 15:16 ) değiştirilmiştir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet