Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Mart 2009, 15:18   #22
Çevrimdışı
eXo
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: FlaxChat Almayı düşünenlere (UYARI)




UsL Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Konu Sahibi arkadaşın ve bu sorunlara muztarip başka arkadaşlarında [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] başlığı altında belirttikleri çok güzel birşey var.. Bu kadar SORUN'a rağmen Flaxchat güzeldir destekçi, yardım severdir diyenler ya kendilerinden biridir , yada menfaat sağlayan biridir diye.. Sizde sanırım hostçusunuz normaldir bu tip bi yazı ile karşılık vermeniz.. Ben Hak aramıyorum birşey talepde etmiyorum isteyen size inanır ,isteyen bana. Ben sadece şunu söylüyorum , kesinlikle ihtiyacınızı karşılamayacak , söylenenler doğrultusunda artan beklentilerinizin her zaman üstünde bulacağınız tek birşey varsa o da "hayal kırıklığınızdır"..




Ben 1 aydır ibaresini , yine konu sahibi arkadaşın 1 aydır diyerek kast ettiği uzun zaman diliminde dahi sorunlar halledilmez bahabında kullandım ama siz diyorsunuzki Hayır arkadaşım biz senin sorunu 1 aydır değil 15 gündür halletmedik
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Buda güzel
Fakat ben isterdimki zaman kavramında yakaladığınız edebi kelimeleri anlamamazlıktan da olsa algıladığınız açıkla değil , yaptığınız işin dürüstlüğü ile HAKLI olma çabasında olun...

Evet gördüğünüz gibi kendilerininde söylediği gibi Sorunlarınızı 15 gün gibi kısa sürede halledebilen süper yardımsever bir firmadır flaxchat.. "Biz her zaman abartırız zaten"

Daha neyin mücadelesini veriyosun anlamıyorum. O zaman gidip EsChat alsaydın kardeş. FlaxChat EsChat birinden birisini alıcaksın. Olmadı Kullanıcaksın Webmaster.Com un CR için yapmış olduğu appleti kullanıcaksın. Bıdıbıdının manası yok. Üste çıkmaya çalışıyosun daha.

__________________
Muhabbet.Net
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet