Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Mart 2009, 16:47   #42
Çevrimdışı
flaxchat
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: FlaxChat Almayı düşünenlere (UYARI)




Hala cevap gelmiyor sorularıma usL nickli arkadaştan. Sonuç olarak size tavsiyemiz ; bilip bilmeden peşin yargılarda bulunarak hem kel hem fodul olmayın.

FlaxChat olarak elimizden geleni yapıyoruz ve kullanıcılara destek vermeye çalışıyoruz. Bazı kişiler bu anlayışımızı farklı yönlere çekip karalama yoluna gidiyorlar. Zevkler ve renkler farklıdır bunun için appletin tüm özelliklerini değiştirilebilir yaptık buradaki özellikleri değiştirmeyi bilmiyen kullanıcılarımıza yardım da ettik.

Belirtmek isteriz ki ,
Konuyu açan arkadaşa bir vaadimizde söz konusu değildir ,Appleti alırken bizle irtibata geçmemiş olduğu halde bize geldiğinde destek vermeyiz de dememiş ilgilenmişiz. Hatalarını belirtmişiz ve bunu resimlerle ıspatlamışız. Ama arkadaş biz başta olmak üzere bütün cevap yazanlara bilgisizce saldırmış ve haksız ithamlarda bulunmuştur.

Konuda görüldüğü bizlere destek veren çalışmalarımızı taktirle karşılayan bir çok iş ortağımıza ve flaxchat kullanıcılarına teşekkürleri borç biliriz. Alın yada almayın FlaxChat olarak biz hakkımızla iş yapıyoruz appletimizin kalitesi belli isteyen beğenir isteyen beğenmez. Kimsenin çalışmalarımızı ve bizi karalamaya hakkı yoktur.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet