Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Mart 2009, 10:53   #11
Çevrimdışı
kup{a}pazl
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Oyunlar(Game) hakkında proje




ßirde Gece aklıma ßişey geldi ßilmiyorum ßelki de HayaLim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Mirc Scriplerde Özel Yada Global Arka fonlarda online Tv Seyretme ?

Yani Arka plan toolßar rengi Yerine ßi Ekran ve link Secim hakkı tanınsa.

Ve Dosya Paylaşımı Yapılıyorsa onun Göstergesi Eklense görsellik olarak. Oyun Kanallarının Puan DurumLarı Özellerde veyahut Global kanallarda Gösterilse. İlgi Çekicimi olur Yada Yapılamaz ßişeymi Tam ßilmiyorum ama İrcd 'yi ßir DevLet olarak görürsek Arkadaslar ßunun idarecileri bilim adamları ( WebMasterler , coderLer, Dj Ler v.s ) ßen Yapılamıyacak ßişey olmadıgını düşünüyorum. ßelki Gereksiz ßi AcıLım Yaptım ama fikir Üretmeden ßu aLemde ßişeylerin Değişmesi için Çabalarmış gibi durmak ßenim Zoruma gidiyor acıkcası Yani ßen Durmak İstemiyorum. Haa şu var "Kardeş madem ßu kadar isteklisin hevesLisin Sen neden Yapmıyorsun Yada Ne Yapaßilirsin? " Derseniz de Emeğinizin NößetCisi olaßilirim. sizLere fikir Toplayaßilirim ki Zaten ßi Fikir Odası gibi Burası da. içimden Şöyle ßir Ses geliyor Ara sıra
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
İrcd ßi Atılsa ßir CanLansa ßir Kendine ßaksa ßir Etrafına ßir Elindeki imkanları Kullanaßilse Paylaşaßilse DüşünceLeri Dünyada MilyonLarın Girip Sohbet Ettiği ßir Yerden ßahsediyoruz Arkadaslar sanmayaLım ki Ufak ßir topluluk için ßuraLardayız ßir Magazaya ßile Günde binlerce müşteri geliyor da marka oluyor. ßirde İrcd yi düşünürseniz Marka olmayı Haketmiyor mu ? Ha Marka Zaten Suan Derseniz oldugu Yerde Sayan ßir marka ßana göre..


Daha ßir Çok Fikir Var asLında Hepimizin Kafasında Ama ya Cesaretimiz yok Yada Vaktimiz ama Eminim Vakti olup FikirLer Arayan ßi Çok Arkadasımız Var hiç değilse İrc için ßişeyler PayLaşıp ßulundugumuz yerLeri daha GüzeL Yapaßiliriz. O Yüzden Ar-Ge 'nin Açılması ßence Çok GüzeL oldu..

Hoş forumLar..

__________________
...yoruldum patron! "
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet