19 Mart 2009, 22:46
|
#71 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: ..::baL'câ::..
Sonra bir şair kesti yolumu… ”En yüce bir düştür benim aşkım.”
Görmeye değmez ki küçük düşleri dedi ve ekledi: ”Mecnun değilsen sus!… ” Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Herkes kendi zannınca
benim dostum oldu ama kimse içimdeki sırları araştırmadı. Benim esrarım
feryadımdan uzak değildir, ancak (her) gözde, kulakta o nur yok.
Ten candan, can da tenden
gizli kapaklı değildir, lakin canı görmek için kimseye izin yok ..
(mevLana) Seninle; masmavi, pırıl pırıl gökyüzü gibi berrak, Delicesine, coşkun akan bir nehir gibi olan dünyam,Sensiz; yağmura hasret, verimsiz, çorak topraklar gibi...” Aşık olmak, sevmek, ilginç bir duygu... Seversin birini, aşık olursun ve herşeyin değişir... Hayata bakış açın, davranışların, isteklerin, beklentilerin, hayallerin... O senin herşeyindir artık. Yaşamın tamamen sevdiğin kişiye göre şekillenir... Onunla üzülür, onunla ağlar, onunla eğlenir, onunla gülersin...
Başlangıçta kısa anlardaki beraberliklerle yetinebilirken süre geçtikçe bu anlar yetmez olur daha fazlasını istemeye başlarsın... Onsuz zaman geçmek bilmez, özlem yoğunlaşır, dayanılmaz olur, bazen acı vermeye başlar... Rüya gibi yaşadığın güzel anların biteceğinden, büyünün bozulacağından korkarsın. Düşündükçe ürperir için, üşürsün, titrersin o anlarda...
Özlemine dayanamayıp gitmek istersin, ama gidemezsin
Haykırmak istersin sevdiğini, haykıramazsın
Elin uzanır telefona, arayamazsın. Çünkü... Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bakışların'ı uzat bana, seninle bakayım dünyaya. Seninle anlamlaştırayım hayatı, Bahar gelsin yüreğime, aklar'ım yeşersin!Bakışların'ı uzat bana, içi gülsün gözlerimin. * Aşk * d'olsun cümlelerim, * Aşk *la d'olsun yüreğim. yiLdiz TiLßenin $arkisi geLdi akLima Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
a$ki bana bol bol ver aman Allah'immmmmmmmm sevdikce sevesi geliyor insaninnnnnnn Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
tey tey tey teyy tilililili Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ;D Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
|
| |