Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Mart 2009, 02:01   #1
Çevrimdışı
Cemalizim Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Belediye başkan adayının seçim afişleri kaldırıldı




AK Parti Muğla belediye başkan adayı Seyfi Terzibaşıoğlu'nun kentin iki farklı noktasındaki seçim afişleri, İl Seçim Kurulu'nun kararı doğrultusunda kaldırıldı.

Belediye başkan adayı Seyfi Terzibaşıoğlu, bir siyasi partinin il başkanlığının şikayeti doğrultusunda İl Seçim Kurulu'nun afişlerin kaldırılmasına karar verdiğini öğrendiğini belirtti.

Terzibaşıoğlu, “O mahallere pankart ve afiş asılmayacakmış, kararın tebliğ edilmesinin ardından afişleri kaldırdık. Kanun ve yönetmelik dışında bir şey yapmayız. Kent merkezinde bazı belediye başkan adaylarının afişleri hala asılı, basının bu konuyu da dile getirmesi gerekli” dedi.

AK Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça ise karara seçim kurulunun belirlediği noktalar dışındaki bir yere seçim afişi asılmasının gerekçe gösterildiğini söyledi.

İl Seçim Kurulu'nun kararı doğrultusunda, Akyol mevkisi ile Kurşunlu Camisi'nin yanındaki binaların duvarlarında yer alan iki afiş, vinç kullanılarak indirildi.

</B>

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
İslami Sohbet sohbet bizimmekan reklamver