Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Mart 2009, 04:16   #52
Çevrimdışı
Keen
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: FlaxChat Almayı düşünenlere (UYARI)




Merhaba. Eschat kullanan biriyim. Flaxchati (şahsen) hiç tanımam. programları hakkında biraz bilgim vardır. Burda yetkili degilim. Sunucumu barındırdıgım makinam var. Ücretli tek bir müşteri bile yok. Flaxchat ile bir iki konusmamız olmuş tabi burdaki kişi o kişiyse msn uzerinden appletlerini test ederken bazı sorularım olmuştu onları sormuştum. Kesinlikle çok yardımsever efendi insanlara üstten bakmayan biri olarak ilgilenmiştir benimle. Kendisi de kim oldugumu bilmiyor zaten su mesajımla anlayamaz yani. Üstüne basa basa söylüyorum video kameralı sohbet özelligi cıktıgı gün eschati çöpe atacağım!

Ek olarak şunu söylüyorum. Eğer ki bu kadar insan bayiiise ve flaxchati destekliyorsa siz de Eschat'i alın diyerek bence eschatin bayiliğini yapıyorsunuz. Siz bir kişisiniz 10 kişiye yalancı diyorsunuz. Şimdi ben neden sizin Eschat'in bir elemanı olduğunuzu düşünmeyeyim? Beni bundan kim alıkoyabilir
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Cümleleri süsleyerek haklılığınızı savunamazsınız. Ya da ona buna laf koyarak (koyduğunu düşünerek) yine bir yere varamazsınız. Haksızlığa mı uğradınız? loglarınız nerde? printleriniz nerde bir firmayı ben batıracaksam ve bana haksızlık yapılıyorsa ben en azından 10 tane screen saklarım ve "ha siz işinizi yapmamakta ısrar mı ediyorsunuz o zaman ben de bunları if'de yayınlarım." derdim.

Bu arada eschatte özelleri tamamen kapatma özelliği mevcut mu bu konuda beni aydınlatsın bilen arkadaşlar
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
yani +D modunu kendi appletiyle sunucu tabanını kullanmadan yapabiliyor mu? benim eschatimde yok belki büyük bir nimetten faydalanamıyorumdur.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet