21 Mart 2009, 11:22
|
#91 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: ..::baL'câ::..
sorarsam ne hissettiğini
"belki"siz kalırım
bilirsem ne düşündüğünü
"keşke"m olur bir tane daha
oysa ben yaşayamam "belki"siz
ve sevmem "keşke"leri..... --ßazen dunyadan soyutlanıorum..
sanki damarımdaki kanlar cekilio^^
gece hic olmadıgı kadar sessiz
gece artıq olumsuzlerin gecesi...
o olumsuzler ise yasarken olumu tatmıs olanlar..
ama onlar hala aykta olum onları daha da guclendirio
onlar aslında olmuo her aksam yndn doguyorlar bir oncekinden daha guclu olarak iste onlar artıq hayatın acımasız asamalarından gecmis olanlar artıq acı onlara acı vermıo daha da guclendirio......
--Hiç bir şey istemem bir parça gülebilmek için ağlamak daha güüzeldir
rahatlar insan ne de olsa öyleyse gel sende bu karanlık ortama
--Kara kabus yine akşam yemeğinde bizde.
Karanlıkta,soğukta belki ama sessiz we uzakta.
Yağmur mutsuz, ay acı içinde.
Ağlıyorum belki ama yanlızlıkta çok çoook uzakta...
--Karanlık şart koşmuş yanlızlığı bana.Aynama baktım yine kimse yok.bi kız sadece ve bir kaç su damlası...dökülür yere kırmızı kan soğukta! kimin umrunda..??
--Rüzgar alır götürür beni sonsuz karanlığa.Canım yanar çığlıklarla.Ama hiç acı yok!Üzmez beni ağlamak?alışmış bedenim sonuçta! ***//Kafay| ¢èkèrkèn Ì¢ínè Ald|ğ|n Èn Vèrímlí Døzdum...! [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Gönlümün,
sonsuz bir alevin tam ortasında kalarak Tüm dünya duysun,
diye haykırdığı
O “Seni Seviyorum”un tek muhatabısın sen. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bütün yenilgilerin aynıdırda kabullenemezsin bunun için. Kalkıp yola devam etmek ıstersin. Ayakların qitmediğinden, qözlerinin yaşından göremezsin doğru yolu. . ιηαηıяѕıη
qυνєηıяѕıη
вαqℓαηıяѕıη
αя∂ıη∂αη ѕєνєяѕıη
Bunun içindir kaybedişin. Saflığını verir, geri alamazsın aynı şekilde. Kendi iğrençlikleriyle doldurmuştur o hayvan artık onu. Kaçan kovalanır ilkesine sadık kalmak adı altında devam edersin sevmeye. S.ktiri basıp, banane diyemezsin bir türlü. . Bunun içindir kaybedişin. .
Karıştırırsın eskileri. Okursun ağlarsın ama hoşuna gider çektiğin acı. Hoşuna gider onun ‘’o ‘’ kişinin o karakterinin sert qörünüşlü asıl adamın ‘’aşkım, tatlım’’ yazışı. Bakarsın tekrar tekrar. . .
Klasikleşti artık; silinir klasördeki eskiler. . . Açılır müzikler başlar dostlarla dost sanılan adamlarla muhabbet, ağlamaklı haller . Sonra kendi kendine verilen yeminler . —‘’ Bu sondu ‘’
__ ‘’ Bir daha aynı şeyler yaşanmayacak ‘’
Ama ne olursa olsun yanlışın nerede yapıldığı anlaşılmayacaktır. Sevilmeye devam edilecektir asıl adam. Beklenmeye. . . Başkasıyla paylaşılmaya bile devam edilecektir. Karşılıksız seviyorumlar alacak yerini....!! [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Artık kapıyı çalan ben değilim anne
ruhuma başkası girdi dünyanın son günü gibiydi sanki
tüm dokunduklarım eriyip gitti…
Artık o küçük çocuk değilim anne içime bir canavar yerleşti ..! |
| |