Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Mart 2009, 01:11   #1
Çevrimdışı
YapraK
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Zeytinyağlı Portakal Soslu Yerelması




Zeytinyağlı Portakal Soslu Yerelması

Malzemeler:
500 gr. yer elması
2 adet portakal(suyu
1 adet kuru soğan
1 çay bardağı zeytin yağ
1 adet havuç
1 çaykaşığı toz şeker
1,5 tatlı kaşığı tuz

Hazırlanışı:
Yerelmalarını soyarız. Soyduktan sonra doğrarız. Su içerisine koyarız. Rengini kaybetmemesi için havuçlarıda soyup, doğrarız. Yerelmalarının yanına koyarız.
Soğanı dış kabuğunu soyduktan sonra sıçan dişi büyüklüğünde doğrarız. Tencerede kızdırdığımız yağ ilave ederiz. Üzerine havuç ve yerelmalarını ilave ederiz. Portakallarımızın suyunu sıkıp, ilave ederiz. Şeker tuz ilaveedip 15 dk. kısık ateşte pişmeye bırakırız.

Afiyet olsun..

Alıntı.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet