Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Mart 2009, 01:34   #1
Çevrimdışı
YapraK Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Zeytinyağlı Brüksel Lahanası




Zeytinyağlı Brüksel Lahanası

Malzemeler:
500gr. brüksel lahanası
1 havuç
1/2 bardak pirinç
1 tatlı kaşığı biber salçası
yarım limonun suyu
2-3 kaşık zeytinyağı
tuz


Hazırlanışı:
Lahanalari soyun, yıkayın. Düdüklü tencereye 1,5 bardak su koyun, lahanaları ekleyin. Havucu kazıyın, jülyen kesin. Lahanaların üstüne yayın.
Pirinçleri yıkayın ve sebzelerin üstüne koyun.
Zeytinyağını, limonu, tuzu ve salçayı karıştırın. Pirinçlerin üstüne dökün.
Tencereyi kapatıp, ikinci halka gözükene kadar pişirin.
İkinci halka gözüktüğünde hemen ateşten alın, biraz kapalı tutun. Buharını çıkarın.


Afiyet olsun..

Alıntı.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan