Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Mart 2009, 20:37   #1
Çevrimdışı
YapraK Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yemişli Azeri Pilav




Yemişli Azeri Pilav

Malzemeler:
3 su b. pirinç
300 gr. kuzu eti
2 soğan
kestane
kuru kayısı
kuru mürdüm eriği
badem
yeşil fıstık
su, tuz
sıvıyağ


Hazırlanışı:
İlk olarak tencereye 300 gr.kuzu etini ilave edin.Etlerin üzerine sıcak su ilave edip etleri haşlayın.2 adet soğanı piyaz olarak kesin.Soğanlar kavrulduktan sonra üzerine kuru mürdüm eriği,kuru kayısı,badem haşlanmış kestane,yeşil fıstık ilave edin ve kavurmaya devam edin.
Pilavı için tencereye sıvıyağ ilave edin.Üzerine 3 su bardağı pirinci ilave edin ve kavurun.Daha sonra kavrulan pirincin
üzerine sıcak su ilave edin ve pilavı pişirin.Servis tabağın pilavı alın.Üzerine kavrulmuş olan etleri ilave edin.Etlerin üzerine soğanlı yemişli malzemeleri ilave edip servis edin.


Alıntı.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver