Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Mart 2009, 23:28   #1
Çevrimdışı
YapraK Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Gerdan Haşlama




Gerdan Haşlama

6 kişilik
Malzemeler:
6 parça koyun gerdanı
6 patates
2 havuç
8 su bardağı sıcak su
2 çorba kaşığı ayçiçeği yağı
1 soğan
10 gr tereyağı
1 defne yaprağı
1 limonun suyu
Tuz, karabiber


Hazırlanışı:
Patatesleri soyup parizyen kaşıkla top şeklinde kesin. Havuçları temizleyip dilimleyin. Soğanı temizleyip kıyın.

Et, ayçiçeği yağı ve kıyılmış soğanı bir tencereye alın. 2-3 dakika karıştırarak kavurun. Tuz, karabiber, defne yaprağı ve sıcak suyu ilave edip tencerenin kapağını kapatın. 25 dakika kadar pişirin. Sırasıyla havuç ve patatesleri ekleyip sebzeler yumuşayana kadar pişirmeye devam edin. Limon suyu ve tereyağını ilave edin. Karıştırıp ocaktan alın. Sıcak servis yapın.

Alıntı.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan