Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Mart 2009, 23:42   #1
Çevrimdışı
YapraK Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Maydonozlu Et




Maydonozlu Et

Malzemeler
500 gr Kusbasi Et
1 Çorba Kasigi Tereyagi
1 Adet Sogan
1/2 Demet Maydanoz
1/2 Su Bardagi Süt
1 Su Bardagi Misir
Tuz , Karabiber


Yemegin Yapilisi
Eti sirkeli suda iyice yumusayana kadar haslayin. Tereyagini eritin. Sogani yemeklik dograyip, yagda kavurun. Haslanmis etleri de ilave edip, 1-2 kez çevirin. Tencereyi ocaktan alin.
Maydanozlari yikayin. Yarim su bardagi sütle robottan geçirin. Etle karistirin. Firin tepsisine alin. Misiri ilave edin. Önceden isitilmis 200 dereceli firinda 5 dakika bekletin. Sicak olarak servis yapin.

Alıntı.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan