Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Mart 2009, 00:32   #1
Çevrimdışı
YapraK
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Tavuk Milföy Hamurunda




Tavuk Milföy Hamurunda

Malzemeler
Yarim kg
tavuk gögsü sotelik dogranacak
2 Adet domates
2 adet sivri biber
Orta boy sogan
2 dis
sarimsak

kekik,k.biber.pul biber,
tuz
4 adet milföy hamuru
sivi veya kati yag yeterince


Yapılışı:
Soganlar piyaz dogranir,yag ilave edilir biraz kavrulur.Daha sonra
tavuklar ilave edilir 10 dakika orta ateste kavrulur.Domates,ince dogranmis s.biber,kekik,sarimsak baharat konur çok az su ilave edilir orta ateste suyunu çekene kadar iyice pisirilir.Etler pisince firina dayanikli küçük kaplara esit miktarda konur ve üzerlerine milföy hamuru kapatilir.Daha sonra hamurlarin üzeri kizarana kadar orta hararetli firinda pisirilir.Servis tabagina ters çevrilip arzu ettiginiz garnitürle servis yapilir.

Alıntı.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat