Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Mart 2009, 03:51   #68
Geologist
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Kelebek Script® v.eLite

Ben gülüyorum, insanlar gülüyor
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Edit nedir? Çıkarsın dersinki, Şunu şurdan aldım, Şu hale getirdim. Bir şeyler ortaya koymaktır. CTRL F ile Bul değiştir yapıp, buna editleme diyosan vah haline. Serdar406'nın adı geçmiş, kendisine yaptiği çalışmalar için teşekkür ediyor, yeni projesinde başarılar diyoruz. Onun dll'lerini bizde kullanıyoruz. Ama onun dll'lerini biz yaptık demiyoruz, yada dll'lerini editlemiyoruz. biz mIRC'ide editlemiyoruz. mIRC üstünde code yazıyoruz. Sacmalamaya ne luzum, ne hacet... Ha burda bişi yazacaksan dersinki, güzel olmuş, çirkin olmuş...
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Komik olmayalım. Bir örnek veriyosun kendi kendine batıyosun
Neyse size iyi editlemeler. Editleyenleride iyi destekleyinki ortaya yeni şeyler hiç çıkmasın. cok güzel destek veriyorsun
Ama vermye devam devam etki, tanıtımlar artsın, yeni kullancılar, Coder adayları da kendilerine yol çizsinler. Yeni şeyler ortaya çıksın, Yapmayın artık bırakın şu tavırları... mIRC ve IRC olayına başkoymuş insanlarız, böyleyiz ki burdayız...

Anlayana sivri sinek saz, anlamayana davul zurna az...

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan