Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Mart 2009, 05:33   #1
Çevrimdışı
YapraK Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Karpuz Çorbası




Karpuz Çorbası

MALZEME
Yarım karpuz.
2 kilo salatalık.
1 yemek kasığı tuz.
500 g kefir.
2 dis sarmısak,
1 bağ dereotu,
10 nane yaprağı.
1 yemek kasığı limon suyu.

Hazırlanışı
1. Karpuzu toplar halinde oyarak çıkartın. Topları bir tabağa koyun, üzerine folyo örtün ve derin dondurucuda hafif dondurun.
2. Salatalıkları soyarak ortadan kesin, çekirdeklerini çıkartın, küp halinde doğrayın, tuzu ilave edip püre haline getirin. Kefiri karıştırın.
3. Sarmısağı soyarak ezin ve salatalık püresine karıştırın. Dereotu ve naneyi yıkayarak kurulayın ve kıyın, çorbaya katın. Tuzunu ve limon suyunu ayarlayın.
4. Karpuzun içini iyice kazıyın, topları içine koyun, çorbayı dökün. İyice soğutulmuş olarak sunun.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Alıntı.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan