Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Mart 2009, 12:57   #1
Çevrimdışı
KraLiSHE
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Erkeklerin haklı olduğu 10 aşk ve seks gerçeği ...




Erkeklere ne kadar kızsak da, bazı konularda haklı olduklarını kabul etmemiz gerekiyor. Onların fikirlerini ve içgüdülerini gerçekten dinlediğimiz zaman,belki de daha sağlıklı ve mutlu bir aşk hayatımız olacak, kim bilir? "Nasıl yani?" diye sorduğunuzu duyar gibiyiz. En iyisi onlara hak verdiğimiz 10 gerçeğe bir göz atın.

1) BİLGİSAYAR OYUNLARI SİZİ YAKINLAŞTIRIR

Erkek arkadaşınızın arkadaşlarıyla toplanıp PlayStation oynaması size saçma gelebilir. Hatta bunu çocukça bulup bu konuda yorum bile yapmak istemeyebilirsiniz. Bu alışkanlığını ne kadar saçma ve çocukça bulursanız bulun,bir kere denemekten zarar gelmeyeceğini kabul edin. Meral bu durumun tipik bir örneği. "Nasıl bir şey bu,bir de ben deneyeyim" dedikten sonra oyun bağımlısı olup çıkmış. Artık her fırsatta nişanlısıyla beraber oynayıp kozlarını paylaşıyorlar. "Bana oynamak isteyip istemediğimi sorduğunda ve benden evet cevabı aldığında çok mutlu oluyor. En güzel kısmı ise,durmadan onu yenmem" diye gülerek anlatıyor.

2) İNTERNET ALIŞKANLIKLARININ SEVGİYLE İLGİSİ YOKTUR

İnternet hayatımıza her gün yeni bir şeyler getiriyor. Onlardan biri de arkadaşlık siteleri. Ne kadar çok arkadaşınız olursa o kadar popüler oluyor ne kadar çok resim koyarsanız o kadar sosyal oluyorsunuz. Ama erkek arkadaşınızın arkadaş sayısı veya listesine devamlı birilerini eklemesi sizi zamanla rahatsız etmeye başlayabiliyor. Hatta zaman zaman etrafımızda sırf Facebook yüzünden kavga eden çiftler bile görüyoruz. 25 yaşındaki Mısra "Çıkmaya başladıktan bir süre sonra erkek arkadaşımın Facebook'unda hâlâ bekar yazmasını bir türlü kabullenemiyordum. Sonunda kendimi tutamayıp 'Neden ilişkide olduğunu yazamıyorsun? Bazı insanların ilişkimizi bilmesini istemiyor musun?' diye ona bağırdım. Anlamayan bir yüz ifadesiyle bana baktı ve "O dediğin nereden yapılıyor ki?" diye sordu" diye yaşadığı olayı anlatıyor. Sadece bir siteyi baz alarak sevgilinizin sizi her an aldatabileceği veya sizi sevmeyeceği düşüncelerini kafanızdan atın. Arkadaşlık sitelerinin her zaman amaç değil,bir araç olabileceğini unutmayın.

3) BAŞKA İNSANLARA BAKMAK NORMALDİR (VE HATTA GÜZELDİR)

Adı üstünde: Sadece bakmaktan bahsediyoruz. Bazı kadınlar,kendilerine aşık erkek arkadaşlarının başka kadınlara kesinlikle bakmaması gerektiğini düşünürler. Güzelliklerle dolu bir dünyada yaşıyoruz. Tabii ki yolda yürürken veya bir yerde oturup yemeğini yerken başka kadınlara bakacak. Siz de erkeklere baktığınızı kabul edin. Kız arkadaşlarınızla dışarı çıktığızda etrafınızdaki erkekler hep çirkin mi oluyor? Siz de yakışıklı erkeklere bakıp aranızda yorumlar yapıyorsunuzdur. Bazı çiftler bunu beraberken de yapıyor. Uzaktan fazla "rahat" bir ilişki gibi gözükse de,aslında bu durum,o iki insanın birbirleriyle ne kadar rahat olduklarını gösterir. 32 yaşındaki Aslı "Kocam kadınlar hakkında yorum yaptığında kendini iyi hissediyorum. Çünkü diğer insanların güzelliklerinden birbirimize bahsedecek kadar ilişkimize güvendiğimizi anlıyorum" diye örnek veriyor. Size de hep böyle rahat takılın demiyoruz. Ama George Clooney'nin güldüğü zaman gözlerinin kenarlarında oluşan kırışıklıkları görmemezlikten gelmeye razı olamıyorsanız size bir önerimiz var: insan doğasının doğuştan gelen bu özelliğini kabul edin ve sadece bir bakışın erkeğinizin sizi aldalacağı anlamına gelmeyeceğini unutmayın ...


Konu Kralice tarafından (25 Mart 2009 Saat 13:30 ) değiştirilmiştir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet